Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 52

Wątek: O cenach 40D

Uzależniony

Domyślnie

rewelacja... spytaj tylko skąd je ma bo takiej ceny to na zachodzie w zakupie nie ma...
    ooo i nawet ma więcej przedmiotów w sprzedaży - tzn drugi 40D za 250zł więcej... wygląda niezmiernie rzetelnie
    no i gwarancja Polska 24 miesiące... ciekawe od kiedy Canon PL tyle daje...

Bywalec Awatar GrzegorzS
    Miasto
    Warszawa-Bielany

Domyślnie

no i wykrakał...
    "Tak mnie zastanawia czy jak pojawi się cena 3750 za 40D to ktoś też założy nowy wątek. A potem nowy wątek bo pojawiła się cena 3700 itd. I kto będzie to wszystko sprzątał? "
    40D+BG-E2N+70-200/4L+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."

Zablokowany

Domyślnie

Dobre pytanie Co za różnica skąd - jeżeli dostałbym sprawny aparat, z polską dwuletnią gwarancją (są takie dwuletnie europejskie więc może polskie teraz też) i wszystko by się zgadzało to co mi za różnica...? Nie ma żadnych negatywnych komentarzy. Nie wiem czemu tak tanio, ale ogólnie EOSy 40D schodzą poniżej 4000zł
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez GrzegorzS Zobacz posta
    no i wykrakał...
    "Tak mnie zastanawia czy jak pojawi się cena 3750 za 40D to ktoś też założy nowy wątek. A potem nowy wątek bo pojawiła się cena 3700 itd. I kto będzie to wszystko sprzątał? "
    Zadźgajcie mnie od razu... spokojnie - to tylko forum. Przeszkadza ci to, że napisałem, że są niższe ceny? Może kogoś to zainteresuje.
    Ostatnio edytowane przez asdfasfd ; 27-11-2007 o 18:46 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar GrzegorzS
    Miasto
    Warszawa-Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asdfasfd Zobacz posta
    Dobre pytanie Co za różnica skąd - jeżeli dostałbym sprawny aparat, z polską dwuletnią gwarancją (są takie dwuletnie europejskie więc może polskie teraz też) i wszystko by się zgadzało to co mi za różnica...? Nie ma żadnych negatywnych komentarzy. Nie wiem czemu tak tanio, ale ogólnie EOSy 40D schodzą poniżej 4000zł
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Zadźgajcie mnie od razu... spokojnie - to tylko forum. Przeszkadza ci to, że napisałem, że są niższe ceny? Może kogoś to zainteresuje.
    no tak 3 pozytywy... z czego 2 pierwsze z 2005
    ale aparatami to raczej się nie zajmuje...
    no i "Wpłata na konto bankowe (płatność z góry)"
    a do tego pewnie 1minuta za 2minuty przychodzące ;-)
    40D+BG-E2N+70-200/4L+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kolejny bezsensowny wątek --- ale nie do końca - wątek pouczający - potwierdzający, jak wielu naiwniaków cały czas trafia na allegro i ekscytując się takimi ofertami nie zwraca uwagi na nic poza ceną... a wystarczy zerknąć na pozostałe aukcje tej osoby (na drugiej aukcji ten sam korpus 250zł drożej) -- Sprzedawca z "dorobkiem" 3 komentarzy (jako kupujący rzecz jasna) ... żenada - pozostaje sparafrazować znana przysłowie "naiwnych nie sieją, sami się rodzą"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    rewelacja... spytaj tylko skąd je ma bo takiej ceny to na zachodzie w zakupie nie ma...
    ooo i nawet ma więcej przedmiotów w sprzedaży - tzn drugi 40D za 250zł więcej... wygląda niezmiernie rzetelnie
    Po prostu, kolejny " ksiaze jednego strzalu" na Allegro.
    Pozostaje tylko przyjmowac zaklady, czy uda mu sie kogos upolowac
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asdfasfd Zobacz posta
    Właśnie przeglądam allegro i patrzę na ceny EOSa 40D. Znalazłem korpus za 3550zł nowy z dwuletnią gwarancją i do tego canon zwraca 270zł. Cena ostatecznie wychodzi na 3280 zł czyli tyle ile 3 miesiące temu kosztował EOS 30D... Jestem w szoku.
    Na forum są dwie oferty od zaufanych sprzedawców/użytkowników na 40D (ew. w bardzo fajnych zestawach ze szkłami) za około 3750zł na gwarancji Canon Polska i z cashbackiem. Warto ryzykować za te 150-200zł?
    Jeden filterek albo karta pamięci do przodu albo parę tysięcy i kupa nerwów do tyłu...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie wiem dlaczego dyskwalifikujecie od razu tego sprzedawcę? Dlatego, że ma niskie ceny (to chyba dobrze)? Że nie ma komentarzy (każdy kiedyś zaczyna)?
    Jest możliwość odbioru osobistego, jeśli ktoś się obawia, może skorzystać w ten sposób.

Domyślnie

Nie wydaje mi sie zebys sie zalapal na cashback kupujac z takiego zrodla. Do tego sprzedajacy ma cale 3 /slownie trzy/ komentarze, wiec cholera wie kto to (:

Ciekawe jest tez "Rodzaj pamięci CompactFlash, Memory Stick, MMC/SD" i "Informacje dodatkowe zoom cyfrowy" w opisie - zupelnie jakby ktos sie nie znal na tym co sprzedaje.
    5DII+L+L+L+L (:
    bartekkucharczyk.pl

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Na Allegro jest wielu krętaczy a od takiego z 3 gwiazdkami ja napewno bym nie kupił. Ale każdy może wydać swoje pieniądze jak chce, a jeszcze jak ma ich dużo...Lepiej zapłacić więcej i mieć pewność. Wiem coś o tym,gdyż niejedną rzecz kupiłem.
    Pozdr.

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów