Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: canon S2IS - czarny wyświetlacz

Mieszany widok

goofyk
    Guest

Domyślnie

witam ponownie
    znalazłem chwile czasu i odebrałem w końcu aparat z naprawy. Serwis który naprawiał mój aparat to AV serwis w Katowicach na ul. Wojewódzkiej 40. (Serwis znalazłem w necie) Zapłaciłem 220 zł i bardzo symapatyczny pan powiedział że uszkodzona była migawka. W cenie było również ogólny przegląd i czyszczenie aparatu. Bardzo miło i symapatycznie obsłużony mogę polecić ten serwis. Aparat teraz działa bez zarzutu, a myśle że cena nie była zbyt wygórowana.
    Ostatnio edytowane przez goofyk ; 24-11-2007 o 15:11 Powód: i dostałem na to gwarancje

Coś już napisał Awatar Kociałko

Domyślnie

dostałem odpowiedź z serwisu
    jednak uszkodzona fabrycznie matryca
    mimo ,że już po gwarancji naprawią mi
    czas oczekiwania ok.miesiąca

selpio
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez goofyk Zobacz posta
    Serwis który naprawiał mój aparat to AV serwis w Katowicach na ul. Wojewódzkiej 40. (Serwis znalazłem w necie) Zapłaciłem 220 zł i bardzo symapatyczny pan powiedział że uszkodzona była migawka. W cenie było również ogólny przegląd i czyszczenie aparatu. Bardzo miło i symapatycznie obsłużony mogę polecić ten serwis. Aparat teraz działa bez zarzutu, a myśle że cena nie była zbyt wygórowana.
    No ja niestety zdecydowałem się wysłac do serwisu Canona
    Wycenili mi naprawę na 490zł. Stwierdzili że trzeba wymienić cały obiektyw bo jest uszkodzona migawka
    Na allegro można kupić Canona S2 na 2tygiodniowej gwarancji za 550zł :-?

MASAKRA !!!!!

Zadzwoniłem do serwisu znalezionego na google i przez telefon wyceili naprawę na około 150zł.

STANOWCZO odradzam autoryzowany serwis !!!

Coś już napisał
    Miasto
    Chicago, IL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez selpio Zobacz posta
    Wycenili mi naprawę na 490zł. Stwierdzili że trzeba wymienić cały obiektyw bo jest uszkodzona migawka

MASAKRA !!!!!

Zadzwoniłem do serwisu znalezionego na google i przez telefon wyceili naprawę na około 150zł.

Bo wiesz duzo prosciej wymienic caly obiektyw niz grzebac w nim, byc moze taka ma polityke Canon bo grzebanie w obiektywie moze pogorszyc jakosc i nie zawsze jest skutecznie, ale powinni dac wybor klientowi. Jesli chodzi o migawke to naprawa jest czesto mozliwa nawet bez wymiany czesci, albo wymieniajac sama migawke. Jak sie ma wprawe to mozna to zrobic w mniej niz godzine.

Coś już napisał Awatar Kociałko

Domyślnie

serwis Canona z ul.Żytniej z Warszawy odesłał mi DHL-em naprawiony pogwarancyjnie aparacik na koszt serwisu

wymienili uszkodzoną matrycę

no trochę to trwało ale jest

wdoniek
    Guest

Domyślnie Help

Cytat Zamieszczone przez selpio Zobacz posta

MASAKRA !!!!!

Mam ten sam problem z moim canonem szukalem różnych serwisów i koszt takiej naprawy to ok 300-350zl. Mam prośbe czy mógłbyś mi dać namiary na serwis w którym ty naprawiałeś swojego canona byłbym bardzo wdzięczny. Jak byś mógł to daj znać na maila wdoniek@wp.pl dzieki i pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów