Hej
gdzie w Krakowie najkorzystniej kupić obiektyw na raty i na fakturkę ?
konkretnie 24-70 i/lub 70-200 f/4 IS
( dlatego w krakowie bo chcę go przestrzelać przed zakupem)
Hej
gdzie w Krakowie najkorzystniej kupić obiektyw na raty i na fakturkę ?
konkretnie 24-70 i/lub 70-200 f/4 IS
( dlatego w krakowie bo chcę go przestrzelać przed zakupem)
Fotopanorama na Sławkowskiej 12 ma chyba najkorzystniejsze ceny w tej chwili. Fotoplus ma ciut drozsze, w sklepach Canona na Slawkowskiej (w tej chwili staja TRZY szkla Canona w gablocie) i na Szpitalnej nigdy nic nie ma i wszystko na zamowienie. W fotojokerach, Saturnach i Media Marktach nigdy nie widzialem obiektywow Canona (zwlaszcza bialych) a z racji jakie maja ceny to te szkla jakie maja (Glownie Sigma i Tamron i Nikon) leza nawet i rok! D-photo nie polecam z takiego powodu ze mam zle doswiadczenia i nie tylko ja. Przejdz sie do Fotopanoramy. Cene tez mozesz zawsze troche wywalczyc.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
dzięki! chociaż w fotopanoramie kiedyś czekałem chyba z 3 tyg na gripa i za każdym razem jak dzwoniłem mówili mi, ze będzie za 3 dni.. Teraz na powaznie zalezy mi na dostępnosci, bo za 2 tyg lece do anglii... wiem,wiem, mogę tam kupić tylko ze tam przez pierwsze miesiące nikt mi nie da na raty
foto-plus czyli www.sklepfotograficzny.pl mają ceny z kosmosu !!
Ostatnio edytowane przez MateuszZ. ; 15-11-2007 o 03:25
No to jest norma...:wink: dlatego należy zamawiać 3tyg wcześniej...Też u Agi troche zostawiłem, ale to nie zmienia faktu, że trzeba odczekać. Dobrze, że nie ma komitetu kolejkowego
Poza tym ich wadą jest fakt, że raczej wszystko na zamówienie i mają np na stanie 1 sztuke, bierzesz ja okazuje sie kicha i potem czekasz 2 miesiace na wymiane bo akurat brakuje tego szkła w CP. Poza tym polecam bo co do ceny mozna sie dogadać, raty mają, faktury wystawiają...
![]()
Akurat 24-70 maja w gablocie na stanie a co do czekania - zdarza sie ze trzeba czekac, ale z drugiej strony trzeba tez po prostu konkretnie sie umawiac na zasadzie :Potrzeba mi na ten i na ten dzien - jesli nie bierzesz gdzie indziej.
W fotoplusie ktos mi mowil, ze nawet po 4150 moga sprzedac - tylko wtedy nie wiem czy fakture Ci dadza,
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
W fotopanoramie nie dosc ze maja rozsadne ceny to obsluga bardzo mila - polecam!!!
W fotoplus kupilem kika rzeczy i zawsze nie bylem zadowolony z obslugi![]()
Pozdr
T.
5D+BG-E4,350D+Grip, Canon 85 1,8 USM, Tamron SP AF 90 2.8 Macro1:1,Tamron 28-75 2,8, KIT, 50 1.8 Canon, 90-300 1:4,5-5.6 Canon,50 2 Industar,Zenitar 16,2,8 fisheye, Speedlite 420EX, mieszek , Minolta Dimage 7, Elfo 500 Quant,300 Analog+kt i inne popierdółki..
fotopanorame polecam
tez zakupilem u nich troche zabaweki wszystko fajnie
oblsuga bardzo mila i fachowa
mozna potestowac lens od razu na miejscu na tablicy
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
Komitetu nie ma, ale jak coś będę u nich kupował następnym razem to od razu będą wymagał wszystkich papierów. Więcej na telefony wydam niż instrukcja do 580EX II jest warta, a ciągle słyszę tylko "za parę dni" "zadzwonimy" :/
Z tym to mnie ^&*$(**%(& - poza tym Fotopanoramę polecam !!
Canon 50D + dodatki
Dzisiaj dostałem info, że " obiektyw będzie we wtorek" no ... zobaczymy ...