Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: O wyższości NOWYCH obiektywów nad starymi rzęchami

Mieszany widok

W_wolf
    Guest

Domyślnie

Takie było moje noworoczne postanowienie Chciałem sprawdzic czy poczucie humoru jest jakoś związane z marką aparatu jakiej się używa ale tak mi zleciał rok, a do końca juz blisko, wiec teraz a nie w kwietniu

jak na razie Canon zdaje sie wpływac najsilniej na poczucie humoru

- użytkownicy aparatów tradycyjnych (osobne forum) w połowie potraktowali temat śmiertelnie poważnie, w połowie dostrzegli docip

- użytkownicy pentaxów to chyba największe smutasy 3 minuty po założeniu temat był zamknięty

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez W_wolf Zobacz posta
    Takie było moje noworoczne postanowienie Chciałem sprawdzic czy poczucie humoru jest jakoś związane z marką aparatu jakiej się używa ale tak mi zleciał rok, a do końca juz blisko, wiec teraz a nie w kwietniu

jak na razie Canon zdaje sie wpływac najsilniej na poczucie humoru

- użytkownicy aparatów tradycyjnych (osobne forum) w połowie potraktowali temat śmiertelnie poważnie, w połowie dostrzegli docip

- użytkownicy pentaxów to chyba największe smutasy 3 minuty po założeniu temat był zamknięty
    "A Pan redaktor?! Do Wisły się zruca"

Początki nałogu
    Miasto
    Grójec

Domyślnie

Podrzucę ten tekst mojej japonistce Sam jestem ciekaw co tam jest wypisane , ale odpowie pewnie dopiero po poniedziałku.

Uprawnienia umieszczania postów