Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Co koło 500 o ile pamiętam - dramat. Może ktoś manufakturę w domu otworzy, jest luka na rynku he he.
Jak mi dacie jedną 70-200 4.0 cobym sobie wymiary pobrał, to mogę wam zrobić. Nawet za darmo pierwsze 5 egzemplarzy żeby wam się koszty zwróciły (5x500zł<560$)
uchwyt statywowy można kupić tu http://www.pstryk.com.pl/?rq=browse&...&ok.x=0&ok.y=0
a nie uważasz, że uchwyt do szkła za 2400 kosztujący 560 zł to "lekka" przesada ??
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
cena faktycznie duża, jak będę miał obiektyw w ręku to zdecyduję czy jest mi potrzebny naprawdę uchwyt, jeśli trzeba będzie to coś sam dorobię i pokażę tutaj.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
no tak, tylko w większości przypadków te szkła mają już uchwyty, dziwne że canon oszczędził na tym najtańszym obiektywie, ale może dlatego on jest najtańszy![]()
Ostatnio edytowane przez macgyver9 ; 01-10-2007 o 15:17 Powód: Automerged Doublepost
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner