Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF Zobacz posta
    ten watek jest dluzszy niz z Polski do Chin...
    moglby ktos obeznany w tych stockach napisac ''tutorial'' czy cos w tym stylu jak zaczac? wtedy bedzie znacznie lepiej... a ten watek zostanie jako watek roboczy...?
    sprawdź moją stopkę - tam masz chyba wystarczający opis.

odnośnie limitów na istockphoto - ostatnio mieli istockalypse czy coś tego pokroju i większość ludu tam pojechała, a liczba oczekujących na weryfikację fotek wzrosła do ponad 40tysięcy. stąd teraz limit 10/168 - jak liczba oczekujących wróci do normy to myślę że znowu będzie 25/168.

pozdr.

to, że niektóre osoby mają napisane jakieś informacje w swoich stopkach, nie oznacza, że wszystko można tam znaleźć. I np taka osoba która nie odnajdzie tam czego szuka, musi przeczytać ponad 1000 postów, żeby znaleźć odp na swoje pytanie. z czego ostatnio, większość postów to nic więcej, jak nieprzydatne rozmowy o tym czy ktoś sprzedał jakieś zdjęcie czy nie...
    chętnie usłyszę co zbyt słabo wyjaśniłem na swojej stronie... wtedy będę mógł ją poprawić
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 27-09-2007 o 16:06
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał Awatar iblip
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    chętnie usłyszę co zbyt słabo wyjaśniłem na swojej stronie... wtedy będę mógł ją poprawić
    nigdzie nie napisałem, że słabo coś wyjaśniłeś
    chodziło mi o to, żeby w tym wątku można było zapytać się np o odprowadzanie podatku, co oznacza komentarz od moderatora który nie przyjął zdjęcia.. itp takie sprawy czysto techniczne ;-)
    na początku, jak zaczynałem ze stockami, dużo mi dała Twoja strona

widzę że fotoaloja założyła już temat na pogawędki stockowe, więc tam przenieśmy naszą dyskusję, a tutaj zostawmy pole dla początkującym, żeby im pomagać na starcie

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez iblip Zobacz posta
    widzę że fotoaloja założyła już temat na pogawędki stockowe, więc tam przenieśmy naszą dyskusję, a tutaj zostawmy pole dla początkującym, żeby im pomagać na starcie
    Gdyby odsaczyc ten watek z pogawedek to duzo by nie pozostalo ... nikt nie bedzie siedzial i analizowal czy cos jest bardziej czy mniej Off Topem ;-) IMO dobrze bylo, nie ma sensu sie dwoic ...

Uprawnienia umieszczania postów