Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Dla wszystkich fanów Octavi (i nie tylko) mały slideshow z ostatniej sesji dostępny tutaj:

http://adammphoto.com/octavia/slide/

będę wdzięczny za wszelkie komentarze

Bywalec Awatar krzy
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    ....będę wdzięczny za wszelkie komentarze
    Skoro tak... to sam chciałeś!
    Świetne zdjęcia! bardzo ładnie "obrobione"! (nie popsute Photoshopem, tylko "podrasowane" tyle ile potrzeba). Dla mnie naprawdę rewelacyjne.
    Aż zacząłem się wku...ać patrząc na moje zdjęcia. Chyba zmontuję taką sukieneczkę z jakiejś firanki, przebiorę żonę i wreszcie, zamiast czytać forum, zacznę robić więcej zdjęć! ;-) :razz:
    Natomiast slideshow na początku przyjemnie się ogląda (trochę za długo eksploatujesz pierwsze zdjęcie), a później już trochę jest nudno i nie wiadomo o co chodzi. Nie wiem jaki był zamysł reżyserski, więc jest to sygnał, że albo go nie było, albo nie za bardzo czytelnie go pokazałeś. W czasie oglądania pojawił mi się taki pomysł, że z tych zdjęć, ale trochę zmieniając kolejność, można by zrobić coś jakby przemianę Octavii z "białej" i niewinnej na "czarną" i drapieżną. Zdjęcie z tatuażem byłoby kluczowe, pośrodku tej przemiany. Jeśli jeszcze zmieniłbyś sposób zmiany kolejnych zdjęć, aby w tej drugiej, mrocznej części był bardziej zdecydowany to chyba mógłby być z tego fajny spektakl.
    Zdaję sobie sprawę, że łatwo tak pisać, ale przy Twoim poziomie, niższe wymagania byłyby wręcz obraźliwe ;-)
    Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję super zdjęć.

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Dla wszystkich fanów Octavi (i nie tylko) mały slideshow z ostatniej sesji dostępny tutaj:

http://adammphoto.com/octavia/slide/

będę wdzięczny za wszelkie komentarze

Ta prezentacja jest nudna jak flaki z olejem... Już w połowie miałem dość.

Uprawnienia umieszczania postów