Pokaż wyniki od 1 do 10 z 834

Wątek: 5D vs 40D

Mieszany widok

Domyślnie

A w moim 30D jest taka funkcja: C.Fn-17 (Magnified View):1
    dokladnie tak w 40d tez powinno byc cos podobnego.W 30d mozna bylo podpiac "print button" do natychmiastowego obejrzenia wlasnie co zrobionej fotki...niby szczegól ale kto przewertował instrukcje ten wie jak sobie ułatwić zycie prawda Vitez?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    p.s jastrzebski to znajdz mi coś szerokokątnego w cenie do 1200 zł ze swiatłem f/2.8 i porównywalną jakoscia zdjęć do swojego 5d? Do cropa moge sobie dokupic chocby tamrona 17-50 a do FF?
    Ostatnio edytowane przez canik ; 12-09-2007 o 15:42 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canik Zobacz posta
    to znajdz mi coś szerokokątnego w cenie do 1200 zł ze swiatłem f/2.8 i porównywalną jakoscia zdjęć do swojego 5d? Do cropa moge sobie dokupic chocby tamrona 17-50 a do FF?
    np. Tamron 28-75 2.8 za 1100PLN, posiadajacy m.z. lepsza konstrukcje optyczna.

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Początki nałogu Awatar jatzzek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

dokladnie tak w 40d tez powinno byc cos podobnego.W 30d mozna bylo podpiac "print button" do natychmiastowego obejrzenia wlasnie co zrobionej fotki...niby szczegól ale kto przewertował instrukcje ten wie jak sobie ułatwić zycie prawda Vitez?
    No tak ale to C.Fn-17 jest troche bez sensu, bo zeby zrobic zoom zaraz po wykonaniu zdjecia musisz wcisnac jednoczesnie przycisk "+" lub "-" i "print button". Czy ja wiem, czy to jakas roznica w porownaniu do wcisniecia "trojkacika" i potem "+" lub "-".
    why waste your time looking for proof?
    what if the answer is never the truth?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jatzzek Zobacz posta
    No tak ale to C.Fn-17 jest troche bez sensu, bo zeby zrobic zoom zaraz po wykonaniu zdjecia musisz wcisnac jednoczesnie przycisk "+" lub "-" i "print button". Czy ja wiem, czy to jakas roznica w porownaniu do wcisniecia "trojkacika" i potem "+" lub "-".
    W nikonie tez musialem miec 2 przyciski wcisniete do zoomwania i dalo rade, wiec nie przesadzajmy

www.pbase.com/arra

Zablokowany

Domyślnie

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    p.s jastrzebski to znajdz mi coś szerokokątnego w cenie do 1200 zł ze swiatłem f/2.8 i porównywalną jakoscia zdjęć do swojego 5d? Do cropa moge sobie dokupic chocby tamrona 17-50 a do FF?
    tamron 17-35 2,8/4..... a cena jak się trafi poniżej tysiaka, jak nie - 1200 za nowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    tamron 17-35 2,8/4..... a cena jak się trafi poniżej tysiaka, jak nie - 1200 za nowy
    Widze ze nie czytasz co Canik napisal. 17-35 to ultra szeroki kat, Canik pytal o szeroki, odpowiednik 17-50, czyli o 28-75.

www.pbase.com/arra

Uprawnienia umieszczania postów