Zamieszczone przez czajna W kea-photo mają jakiś nowy model tego mocowania za cenę troche niższą (~400zł z przesyłką)... Tyle, że nie do Polski, niestety.
Zamieszczone przez Cyborg Tyle, że nie do Polski, niestety. Jak to nie do Polski jak do Polski... Cena mocowania 57,95 GBP + 12 GBP za przesyłkę ubezpieczoną do Polski, czyli razem ok. 400zł...
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach
Zamieszczone przez czajna Jak to nie do Polski jak do Polski... Cena mocowania 57,95 GBP + 12 GBP za przesyłkę ubezpieczoną do Polski, czyli razem ok. 400zł... Tylko że w Polsce doliczą Ci do tego cło i VAT. Z Kea-photo ludzie odbieraja towar w UK - to się opłaca.
Zamieszczone przez Cyborg Tyle, że nie do Polski, niestety. Jak nie do Polski? Wysyłka do nas to 12Ł. źródło Swoją drogą to sprawdzony sprzedawca. Widze że koledzy szybsi byli. Ja kupowałem u nich przedmioty właśnie wartości kilkudziesięciu funtów i żadnego cła ani vatu mi w Polsce nie naliczyli.
Ostatnio edytowane przez SimOn! ; 06-09-2007 o 14:20
podpis...
Zasady na forum