jak w tytule..?? Ktoś mnie chce wziąć do porządnego hotelu na Sylwestra i tak sobie myślę ile za to zawołać bo chciałbym wkręcić kobitke swoją coby drugim aparatem fociła..
Ma ktoś w tym jakieś doświadczenie...??
A może brać od sztuki...??
jak w tytule..?? Ktoś mnie chce wziąć do porządnego hotelu na Sylwestra i tak sobie myślę ile za to zawołać bo chciałbym wkręcić kobitke swoją coby drugim aparatem fociła..
Ma ktoś w tym jakieś doświadczenie...??
A może brać od sztuki...??
Ja bym powiedzial ze 3 tys bo "Panie! Zamiast pic i sie bawic to ja bede musial z aparatem latac i jeszcze sie zamartwiac by wszystko co sie dzieje bylo uwiecznione" .
za Viteziem - to nie sobota i to nie wesele, tego nie ma 52 razy w roku![]()
no zwłaszcza, że stratny będę bardzo wielce i okropnie bo należę do tych co za kołnież nnie wylewają..No bo na ten przykład to taki co nie pije mógłby za 2000 zrobic.
A poważnie to czy ktoś robił takie imprezy i może ma praktykę...??
no co impreza jak imreza nawet fajny temat imoale kase bym bral wieksza niz za slub bo to sylwek jednak
W świecie kapel stawka za sylwestra to średnio x2 za wesele. Wiec przemnóż ile bierzesz za ślub razy dwa i powinna Ci wyjść dobra kwota.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
marekb - miałem okazje "przebalować" sylwka z aparatem moje stawki były takie.....może będzie to jakiś punkt odniesienia.
2tys za wejście, w tej cenie były 3 zdjęcia dla każdego z uczestników jampy :smile:
Fotek zrobiłem bardzo dużo rozdałem w #$#$% wizytówek i kto chętny kupował fotki na sztuki. Zrobiłem prezentacje z numerkami, ludzie schodzili sie do biura i zamawiali.
10x15 - 3zł
13x18 - 5zł
15x21 -10zł
Łącznie na fotkach zarobiłem 870 już po odliczeniu kosztów wywołania więc cała impreza zamknęła się dla mnie w kwocie 2870zł myślę że było warto a nawet bardzo :smile: bo zamiast sylwka mieliśmy z żoną weak w Tyrolu.
Pzdr.
Ostatnio edytowane przez towersivy ; 29-08-2007 o 22:49
towersivy, no w sumie tak myślałem, że po dychu od 15x 21 ale zastanawiałem sie nad tym czy na żywca nie wziąć drukarki i od razu, powiedzmy po 24-tej rąbać, goście rozbawieni bardziej chojni tylko koszty wydruku wysokie...