Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yggdrassill Zobacz posta
    ja mam oba i nawet jesli dpreview i fotopolis i optyczne i inne takie dowodziłyby (a nie dowodzą - patrz cytat z fotopolis), że nie ma różnic, to ja wiem swoje, bo widzę je na codzień
    20d robi za backup, a piatka jest glownym narzedziem
    i wg mnie jakość obrazu jaką daje 5d jest warta swojej ceny
    Podpisuję się pod tym obiema rękami. Na co dzień mam mozliwość porównywania efektów z 5D i 30D i jesli ktoś twierdzi, że nie ma różnicy, to ja twierdzę, że ten ktoś nie wie o czym pisze, albo jest pijany.

Początki nałogu Awatar Krakers
    Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slavko Zobacz posta
    Podpisuję się pod tym obiema rękami. Na co dzień mam mozliwość porównywania efektów z 5D i 30D i jesli ktoś twierdzi, że nie ma różnicy, to ja twierdzę, że ten ktoś nie wie o czym pisze, albo jest pijany.
    Pracuje na labie fuji frontier 350 i mam 5D a moja szefowa ma 30D jesli chodzi o róznice to na papierze do formatu 15x21 i dobrym swietle ich nie zobaczysz , schody zaczynaja sie w kosciele przy swietle zastanym lub wnetrzach bez lampy kiedy musisz oddac klimat wtedy to 5D pokazuje swoje mozliwosci
    1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krakers Zobacz posta
    Pracuje na labie fuji frontier 350 i mam 5D a moja szefowa ma 30D jesli chodzi o róznice to na papierze do formatu 15x21 i dobrym swietle ich nie zobaczysz , schody zaczynaja sie w kosciele przy swietle zastanym lub wnetrzach bez lampy kiedy musisz oddac klimat wtedy to 5D pokazuje swoje mozliwosci
    Widocznie mamy różne kryteria oceny. Ja widzę różnicę nawet przy dobrym świetla. Przy gorszych warunkach nie ma jak dla mnie czego porównywać. Każdy ma swoje wymagania - dla mnie próba postawienia znaku równości pomiędzy tymi aparatami graniczy z ośmieszeniem się - tak się złożyło, że moje możliwości porównywania obu aparatów są praktycznie nieograniczone, więc wiem co piszę.

Uprawnienia umieszczania postów