Strona 78 z 182 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088128178 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 771 do 780 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemeS Zobacz posta
    (....)
    Tego nie wiesz. Może się okażę, że 40d to totalne nieporozumienie i wstrzymają produkcję do czasu całkowitego poprawienia aparatu (tak tylko gdybam. Nie bijcie )
    No według tego co pisze ten koleś na dpreview to wygląda na coś dokładnie odwrotnego.... ślinka cieknie .

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Mogą wypuścić 3d z 16mpx i bajerami jako 'odpowiedź' na Nikonowskie d3 i jednocześnie zostawić 5d jako entry level FF z ceną w okolicach 1500euro. Wtedy mieliby na rynku cztery puszki FF dla każdego od zaawansowanego amatora wzwyż.
    Możliwości jest dużo coś muszą zdrobić jak nie będą chcieli żeby udziały na rynku dalej spadały. Chyba że są tak zajęci innymi sprawami (wprowadzenie SED), że mają to w d......
    Wprowadzenie FF-a entry level jeśli tego nie zrobi Sony (a raczej nie zrobi) mogłoby mocno namieszać na rynku.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 29-08-2007 o 17:46
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar Krakers
    Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Jesli canon nie wprowadzi szybkostrzelnego FFa z usczelnieniami w pieniądzach zblizonych do nikona D3 to niebede przepłacał 10 000 tylko za sam napis i kupie se nikona , przeczekam może cos sie zmieni w tym temacie bo po tym co sie czyta na forum że nastepca 5D to ma byc 40D z FF to dla mnie za mało a 25 000 to zbyt wiele
    1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

Domyślnie

A czego szukasz-przecie masz 5d??marzenie wiekszosci na tym forum
    CANON

Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paulx Zobacz posta
    A czego szukasz-przecie masz 5d??marzenie wiekszosci na tym forum
    Potrzebuje 5d z obudowa marka III w cenie nikona D3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canik Zobacz posta
    ...jak naraie wszystkie testy min. na dpreview i fotopolis dowodza ,ze miedzy 20d i 5d nie ma pod tym względem widocznych różnic
    ja mam oba i nawet jesli dpreview i fotopolis i optyczne i inne takie dowodziłyby (a nie dowodzą - patrz cytat z fotopolis), że nie ma różnic, to ja wiem swoje, bo widzę je na codzień
    20d robi za backup, a piatka jest glownym narzedziem

Wracając jednak do jakości obrazu, musimy docenić znakomitą wprost rozdzielczość, rozumianą jako zdolność do rejestracji najdrobniejszych, subtelnych detali. Taka jakość jest nieosiągalna dla dostępnych obecnie aparatów z matrycą APS-C. W przypadku Canona pochwały jak zwykle należą się za wyjątkowo niski poziom generowanych szumów, który umożliwia korzystanie z pełnego, dostępnego zakresu oferowanych czułości bez przesadnej obawy o końcową jakość zdjęcia. Ponadto pochwały należą się także wysokiej dynamice obrazu. Musimy jednak przyznać, iż właśnie w dwóch ostatnich elementach spodziewaliśmy się nieco większej różnicy w stosunku do rodzimego EOS-a 20D, będącego przedstawicielem popularnego standardu APS-C, co tylko pozwala nam zaryzykować tezę, iż poza właściwościami matrycy sekret Canona tkwi w niezwykle rozbudowanej stronie softwarowej, która niebagatelnie przyczynia się do sukcesów producenta w tej dziedzinie.
    i wg mnie jakość obrazu jaką daje 5d jest warta swojej ceny

Domyślnie

czyli potwierdzasz,ze 5d nie jest szczytem doskonalosci?znajowy wymienil w 5 d pol aparatu ,bo pod wplywem wilgoci doszlo do jakiegos spiecia-mase kasy....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    to bylo do Krakersa
    od jakiegos czasu nie czytam takich brukowcow jak chip np,ktory ocenia np nikona 200d -jakosc obrazu na 100%!!!!-powiedzcie czy i kiedy 100% mozna osiagnac??????w takim razie moze pozostac przy tym modelu 100 lat i tylko od czasu do czasu zmienic kolor puszki,albo ksztalt.......
    Ostatnio edytowane przez Paulx ; 29-08-2007 o 18:38 Powód: Automerged Doublepost
    CANON

Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paulx Zobacz posta
    czyli potwierdzasz,ze 5d nie jest szczytem doskonalosci?znajowy wymienil w 5 d pol aparatu ,bo pod wplywem wilgoci doszlo do jakiegos spiecia-mase kasy....
    to bylo do Krakersa
    od jakiegos czasu nie czytam takich brukowcow jak chip np,ktory ocenia np nikona 200d -jakosc obrazu na 100%!!!!-powiedzcie czy i kiedy 100% mozna osiagnac??????w takim razie moze pozostac przy tym modelu 100 lat i tylko od czasu do czasu zmienic kolor puszki,albo ksztalt.......
    Mi bardzo pasuje IDs mark III i ma wszystko co bym chiał miec ale cena jest zaporowa , wystarczyło by mi te 12 mpix FF z tą puszką w cenie D3 nikona

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krakers Zobacz posta
    Mi bardzo pasuje IDs mark III i ma wszystko co bym chiał miec ale cena jest zaporowa , wystarczyło by mi te 12 mpix FF z tą puszką w cenie D3 nikona
    No to co za problem. Za dwa miesiące ma być w sklepach.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No to co za problem. Za dwa miesiące ma być w sklepach.
    o którym mowisz?

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krakers Zobacz posta
    o którym mowisz?
    O Nikonie D3. Ma być dostępny w listopadzie.
    Kapitan Wagner

Strona 78 z 182 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088128178 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów