przydałby sie jeszcze jakis servo-mechanizm co by zmniejszał kąt przy wzroscie odległosci i dopasowywał -po rozpoznaniu twarzy młodych do mocnych punktów![]()
przydałby sie jeszcze jakis servo-mechanizm co by zmniejszał kąt przy wzroscie odległosci i dopasowywał -po rozpoznaniu twarzy młodych do mocnych punktów![]()
A ja bym do tej machiny podpiął dwa aparaty i robił zdjęcia stereoskopowe. To by dopiero była pamiątka
EDIT: oczywiście wszelkie prawa do pomysłu zastrzeżone :P
a ja cztery i byłby obraz quadroskopowy -ino jakby to oczy obiegły
(na szybko zrobione)
Proponuję zorganizowanie akcji - każdy na stronce by dał sobie takie małe logo i zrobić jakąś stronkę informacyjną dla nieświadomych ...
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Niestety takie praktyki są dość często stosowane . I bardzo dobrzeJak fotokręcioła zepsuje kilka ślubów to ludziska nauczą się ( u mnie już są efekty - więcej pracy ) , że wszystkiego na raz nie da się zrobić
![]()
Ja nie tak dawno słyszałem o kamerzyście, który proponował fotki ze stopklatki swojej kamery... Jakość żyletki![]()
---------------
Don_Pedro_123
---------------
A kto będzie decydował, czy ten drugi jest amatorem czy nie (oraz w efekcie, kto będzie mógł zamieścić na stronie to subtelne logo)?
Bo ja amatora poznaję po zdecydowanie czymś innym niż to, co trzyma w rękach.
Widziałeś zdjęcia tego gościa? Dla mnie to on może sobie jeszcze miotłę w tyłek wsadzić i zamiatać za sobą. Skoro Para zdecydowała się na TAKIE usługi, to pewnie byli świadomi ich jakości. Ich sprawa i tyle.
Jeśli jakość Twoich prac jest lepsza, to to ludziom pokaż. Jeśli się na Ciebie i tak nie zdecydują, to zwyczajnie nie byli to Twoi klienci. Oni Ciebie nie chcieli, w efekcie końcowym zapewniam Cię, że Ty również ich byś nie chciał. Tyle.
Ostatnio edytowane przez oskarkowy ; 26-07-2007 o 09:04
Jarek
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Co Wy tam wiecie o profesionalizmie
(osobiscie bylem swiadkiem identycznej sytuacji na slubie mojej kuzynki)
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 26-07-2007 o 09:26