fota smieszna![]()
fota smieszna![]()
http://www.allegro.pl/item215466056_..._2_8_bcm_.html
mysle ,ze warto pouczyc sie slownicwa,poprawnej polszczyzny i ciekawych sformułowan od tego pana. cytuje :
- Industar na M42 to bóg Makro, dopóki w cyfrakach nie odkryto, że można spokojnie mocować Industara na M39 - bez kitu...
- Nie wstydźcie się pisać do mnie, sam wiem wciąż mało w tych tematach, ale kształcę się.Nie ma ludzi wszechwiedzących, niewiedzieć to nie jest złe i to nie jest lamerskie! To są tematy trudne, ale są do rozgryzienia. Nie ma się czego wstydzić, że się nie wie. Lepiej niewiedzieć, lub wiedzieć niewłaściwie i potem robić błedy za każdym razem.
- To obiektyw ruski
- Jeśli myślicie, że proporcjonalność wydanej kasiory na takie drogie obiektywy odbije się jakością uzyskiwanych zdjęć z obiektywu, to się grubo mylita...
- o jest obiektyw na M39, ktory na sile zmusilem do pracy z cyfrowa lustrzanka, ale oplacalo sie. Uzyskane efekty po prostu mnie porazily
- Wkręca się jak nóż w masło.
- Kropelki, tak z doskoku, bez specjalnego sie napinania i meczenia
- Jesli masz cyfrowa lustrzanke z redukcja M42, to bedzie do ciebie ten zestawik pasowal. Wkrecisz sobie i bedzie po problemie
najlepsze na koniec : ' [Forum.M42] aukcja po raz pierwszy asygnowana znakiem Forum M42 (forum.stock-photo.pl), oznacza to:
- ze obiektyw jest sprawny i nie posiada ukrytych wad
- że sprzedawca jest solidny
- że sprzedawca jest specjalistą w sprzedawanym przedmiocie
skromnosc,skromnosc...(sprzedajacy prowadzi to wlasnie forum)
W kazdym razie niezly mialem ubaw czytajac owo 'ogloszenie'.
Ostatnio edytowane przez dan7770 ; 13-07-2007 o 10:17
o no tez prawda![]()
W podforum "Technika robienia zdjęć" jest od groma wątków o ślubach? Po co kolejny? Żeby był większy bałagan? Żeby zaistnieć na forum własnym wątkiem?
A to zdjęcie to niby ma być śmieszne, tak ?
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Nie wiem czy śmieszne ale mi się spodobało...
Aparat Foto