Ogólnopolski Komitet Obrony przed Sektami bawi się w cenzora i tworzy listę zespołów metalowych, które będą miały zakaz grania w Polsce. Więcej tutaj. Ja osobiście jestem wkur...ny.
Ogólnopolski Komitet Obrony przed Sektami bawi się w cenzora i tworzy listę zespołów metalowych, które będą miały zakaz grania w Polsce. Więcej tutaj. Ja osobiście jestem wkur...ny.
Canon 100D + 18-55 IS STM + Sigma 70-300 DG APO MACRO
Katolska żenada.... nic wiecej, jedne sekty boją sie innych sekt
Mi tez to nie odpowiada. Chociaz na koncerty tego pokroju zawsze wolalem aparat zostawiac w domu![]()
szkoda gadać Panowie i Panie..... widać ludziom w naszym kraju się wybitnie nudzi
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
Następnym krokiem będzie puszkowanie ludzi noszących koszulki np. Moonspella?
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Zeby sie moderatorzy nie mogli przyczepic to tez dodam nowy przejaw cenzury:
na flickr ostatnio zaczeli cenzurowac zdjecia (dotyczy kilku krajow), i jak narazie nikt nie wie po co to zrobili
No koszulki z lisciem marihuany juz chcieli zakazac, wiec wszystko jest mozliwe![]()
A mi taka lista pasujeWiekszosc satanistow to debile (teza oparta na moich kontaktach z tą grupą). Mialem wiele nieciekawych doswiadczen z takimi ludzmi. Kiedys specjalnie chodzilem prosic o kawalki 2tm2,3 w warszawskim Parku na hardzone, zeby popatrzec jak sie kretyni gotują
Takze jestem zadowolony z tego, niech sie schodza do podziemi
Wiele stanow w US tworzy swoja tozsamosc przez ustalanie ciekawych praw i nikt sie na to nie burzy. Dopuscmy troche ciekawych praw w Polsce, bedzie bardziej kolorowo![]()
Skasowali mi ;(
Kurde, wychowałem się na metalu i nadal lubię tę muzykę (a raczej niektóre z nurtów, bo spora część razi me gusta akustyczne), znam wielu metali i ani jednego satanisty. Owszem, występuje wśród nich spory odsetek debili, ale to chyba normalne - wszak czy nie jest prawdą, że statystyczny człowiek jest skończonym idiotą?
Choć z drugiej strony, nie sądzę, żeby indeks kapel zakazanych został wprowadzony w życie. To zbyt głupie posunięcie nawet jak na miłościwie panującą koalicję.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa