i tu sie MYLISZ !!!
jest jak wol napisane:
(...)"No i w związku z tym chciałem się zapytać, czy znacie jakieś zagraniczne albo międzynarodowe forum, najlepiej canona..."(...)
co nie oznacza ze musi to byc koniecznie i tylko i wylacznie canona, cos chyba kiepsko u ciebie z logika :/
uzytkownik 'rene' widac preferowalby forum typowo canonowskie, ale nie rezygnuje z mozliwosci znalezenia rozwiazania dla swojego problemu rowniez na ogolnych forach fotograficznych wyraznie zaznaczajac "najlepiej"
najlepiej = raczej (w jezyku potocznym)
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
No wlasnie jest jak wol napisane i to ty sie mylisz i to u ciebie kiepsko z logika.
Wybacz ale nie rozwine - wole pozostac na twoim poziomie rozumowania dla lepszego kontrastu.
Inaczej - twoja argumentacja nic nie przedstawia, poza zwyklym sprzeciwem, czyli wlasciwie brak argumentacji. Ode mnie EOT, linki podane i jest OK.
Wskazowka: przejrzyj watki rozpoczete przez rene i pomysl na jakie pytanie nie uzyskal odpowiedzi. Nastepnie zaklasyfikuj to pytanie do ktorejs z dwoch kategorii: problem fotograficzny/problem ze sprzetem Canona. Ja to zrobilem i na tym buduje swoje zdanie.
(cholera jednak rozwinalem, ale juz koncze by nie dac sie sprowadzic do poziomu w ktorym zostane pobity doswiadczeniem)
Vitez tydzień temu dostałem warna, ponieważ nawiązując do żartobliwej wypowiedzi czornego, napisałem "nie wiedziałem, że są dzieci z tak małą dupą "
W poście z ostrzeżeniem jako powód podałeś: "przeklinanie" (do tej pory zastanawiam się, czy chodziło ci o dzieci, czy o dupę ;-) ). Okazuje się jednak, że kiedy masz ochotę sobie pożartować (cóz za finezyjne poczucie humoru ;-) ), "cholera" już nie jest przeklinaniem. Tym samym zachowujesz się jakbyś był w jakiejś postsowieckiej republice azjatyckiej i twoje "widzimisię" staje się sposobem na prześladowanie nielubianych przez ciebie userów. Mam prośbę, jeśli jesteś konsekwentny i taki logiczny, jak starasz się wszystkim udowodnić, to przywal sobie teraz warna z uzasadnieniem: przeklinanie.