Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Alternatywa dla CB (P R Z E P R A S Z A M ! ! !)

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Zawsze pozostaje pytanie czy koniecznie forum Canona czy dobre forum dotyczące fotografii?
    To drugie zdaje się być bardziej praktyczne.
    Drugi akapit pierwszego postu zdaje sie dosc dokladnie precyzowac potrzeby autora watku, sprzeczne z twoja powyzsza sugestia.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Drugi akapit pierwszego postu zdaje sie dosc dokladnie precyzowac potrzeby autora watku, sprzeczne z twoja powyzsza sugestia.
    i tu sie MYLISZ !!!

jest jak wol napisane:

(...)"No i w związku z tym chciałem się zapytać, czy znacie jakieś zagraniczne albo międzynarodowe forum, najlepiej canona..."(...)

co nie oznacza ze musi to byc koniecznie i tylko i wylacznie canona, cos chyba kiepsko u ciebie z logika :/

uzytkownik 'rene' widac preferowalby forum typowo canonowskie, ale nie rezygnuje z mozliwosci znalezenia rozwiazania dla swojego problemu rowniez na ogolnych forach fotograficznych wyraznie zaznaczajac "najlepiej"

najlepiej = raczej (w jezyku potocznym)
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    i tu sie MYLISZ !!!

jest jak wol napisane:

(...)"No i w związku z tym chciałem się zapytać, czy znacie jakieś zagraniczne albo międzynarodowe forum, najlepiej canona..."(...)

co nie oznacza ze musi to byc koniecznie i tylko i wylacznie canona, cos chyba kiepsko u ciebie z logika :/
    No wlasnie jest jak wol napisane i to ty sie mylisz i to u ciebie kiepsko z logika.
    Wybacz ale nie rozwine - wole pozostac na twoim poziomie rozumowania dla lepszego kontrastu.
    Inaczej - twoja argumentacja nic nie przedstawia, poza zwyklym sprzeciwem, czyli wlasciwie brak argumentacji. Ode mnie EOT, linki podane i jest OK.

Wskazowka: przejrzyj watki rozpoczete przez rene i pomysl na jakie pytanie nie uzyskal odpowiedzi. Nastepnie zaklasyfikuj to pytanie do ktorejs z dwoch kategorii: problem fotograficzny/problem ze sprzetem Canona. Ja to zrobilem i na tym buduje swoje zdanie.

(cholera jednak rozwinalem, ale juz koncze by nie dac sie sprowadzic do poziomu w ktorym zostane pobity doswiadczeniem )

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    (cholera jednak rozwinalem
    Vitez tydzień temu dostałem warna, ponieważ nawiązując do żartobliwej wypowiedzi czornego, napisałem "nie wiedziałem, że są dzieci z tak małą dupą "
    W poście z ostrzeżeniem jako powód podałeś: "przeklinanie" (do tej pory zastanawiam się, czy chodziło ci o dzieci, czy o dupę ;-) ). Okazuje się jednak, że kiedy masz ochotę sobie pożartować (cóz za finezyjne poczucie humoru ;-) ), "cholera" już nie jest przeklinaniem. Tym samym zachowujesz się jakbyś był w jakiejś postsowieckiej republice azjatyckiej i twoje "widzimisię" staje się sposobem na prześladowanie nielubianych przez ciebie userów. Mam prośbę, jeśli jesteś konsekwentny i taki logiczny, jak starasz się wszystkim udowodnić, to przywal sobie teraz warna z uzasadnieniem: przeklinanie.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maris Zobacz posta
    przywal sobie teraz warna z uzasadnieniem: przeklinanie.
    Nie da się dać warna moderatorowi Kiedyś próbowałem

Uprawnienia umieszczania postów