Zobacz wyniki ankiety: Jakiego systemu używasz?

Głosujących
170. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 86

Wątek: Windows, MacOS, Linux... inne?... Czego używacie?

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmaciak Zobacz posta
    Chodzi Ci o te balonikowe chmurki? Bo to jest wyłączalne... a okienko autouruchamiania to nawet lubię, podłączają się tam wszystkie opcje i wystarczy wybrać z listy i zatwierdzić...
    Chodzi mi wlasnie o okienko autouruchamiania... ale kiedys je zwalcze. Chmurki od razu poszly sie kochac .

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Ten jeden rok bez stawiania systemu, to miałem na myśli sprawnie i szybko działający komputer.
    Ja też mogę mieć windowsa 5 lat bez jakiegokolwiek formatu, tylko że między otwarciem jednego okna i drugiego, będę miał czas na zrobienie sobie kawy i wypicia jakiegoś piwka.
    Ano widzisz... a u mnie jak tylko zaczyna odrobinke zwalniac to laduje na warsztacie i zaraz z powrotem dobrze smiga. Czyli czasy ktore podalem to szybko i sprawnie dzialajacy komputer. I o system i o sprzet trzeba czasem zadbac po prostu. W obudowe sprezone powietrze a w system rozne registry/system cleanery/tunery.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Chodzi mi wlasnie o okienko autouruchamiania... ale kiedys je zwalcze.
    Ja wyłączam korzystając z Tweak UI (PowerToys z MS). Nie zauważyłem skutków ubocznych, a program pozwala ustawić też kilka innych drobiazgów.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów