Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: torby KATA

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrek Zobacz posta
    Przeciez mozesz uzyc te male kieszonki po obu stronach logo plecaka?
    w jednej trzymam pokrowiec. do drugiej wpakowalem reklamowke :> lowepro rozpiescilo mnie z tym swoim organizerem bo byl rewelacyjnie zaplanowany :-)

z tylu umocowoany monopod i nie zauwazylem problemow
    pracuje nad tym... chodzi o to ze jak mam z tylu monopad to lubie obijac sobie nim glowe bo wyrasta mi jak slup telegraficzny ale to jest kwestia rozgryzienia i mysle ze znajde ten zloty srodek...

To jedyny tej wielkosci plecak gdzie spokojnie mieszcze EOS 1n z bosterem (17 cm wysokosci z plytka)
    no wlasnie jest duzy ale maly :-)

Poza tym lezy na plecach jak wlasna skora
    to jest niekwestionowany atut i przewaga nad konkurencja :-)

Kata ma chyba solidniejsze scianki i wygodny system nosny. Raczej nie zaluje wydanych pieniedzy
    nie zaluje bo kupilem go swiadomie z wadami jednak chcialoby sie miec za ta kase "full dupex" :-) z tymi sciankami zas to w Kacie 15cm jest tylko w dolnej czesci gdzie trzyma sie korpus ale im wyzej tym wszystko sie splaszcza... w Lowepro wszystko bylo takie same... co do nowych modeli Lowepro to mozna sprawdzic na ich stronie, link to modelu Vertex (3 modele)
    http://www.lowepro.com/Products/Back...ex_200_AW.aspx
    oraz Primusa ktory wyjdzie na lato
    http://www.lowepro.com/Products/Back...Primus_AW.aspx

Początki nałogu Awatar mrek
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    z tymi sciankami zas to w Kacie 15cm jest tylko w dolnej czesci gdzie trzyma sie korpus ale im wyzej tym wszystko sie splaszcza...
    Aerodynamika, panie (-:
    Osobiscie ciagle zapominam, ze mam te mala klape dostepu do srodkowej komory.
    Patrzac na nowe Lowepro odnosze wrazenie, ze niedlugo plecaki beda sie dzielic na dwu, cztero i pieciodrzwiowe. No ale postep musi byc. Coz innego mozna wymyslec w czyms tak dawno wymyslonym jak plecak.
    Pozdrawiam
    Marek
    -----------
    canon user

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Plecak mi się też podoba, ale czy wejdzie do niego z obiektywem 5D + grip ????????????

Początki nałogu Awatar mrek
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MartinF Zobacz posta
    Plecak mi się też podoba, ale czy wejdzie do niego z obiektywem 5D + grip ????????????
    Zmierzymy się? Ile wys. ma taki 5d? Bo moja jedyNka + boster + plytka do statywu to 17 cm i wchodzi do Kata idelanie. Dlugo szukalem i w koncu wybralem KATA. U podstawy ma te 17 cm glebokosci, a poniewaz zwęża sie ku gorze to nie jest taki olbrzymi. Dodatkowo wybralem R-103 z komora na notebooka. Wiele sie w niej miesci. Nawet cienka kurtka. Polecam.
    Pozdrawiam
    Marek
    -----------
    canon user

Uprawnienia umieszczania postów