Przeciez mozesz uzyc te male kieszonki po obu stronach logo plecaka? Ja tam trzymam wezyk no i klucze wlasnienosilem z tylu umocowoany monopod i nie zauwazylem problemowkolejny minusik to za sposob montazu statywu/monopadu. latwiej jest ze statywem niz z monopodem hehe ale ogolnie w montazu monopadu wspomagam sie wlasnymi trokami z innego plecaka...chyba po to by kupic te torbe, o ktorej piszesz pozniej. Ale tez mi tego brakujejak juz jestem przy trokach to jak mozna nie bylo zrobic po dwa troki na spodzie plecaka zeby wlasnie bez problemu montowac monopad/maly statyw.malych? To jedyny tej wielkosci plecak gdzie spokojnie mieszcze EOS 1n z bosterem (17 cm wysokosci z plytka). Poza tym lezy na plecach jak wlasna skora (-:to z tych rzeczy ktore mi sie nie podobaja. z pozytywow to wykonanie, kieszen na skroty, miesci 30d z gripem (straszny problem wyszukac cos na gripa) oraz system noszenia, ktory jest kapitalny i wierzcie mi nieporozumieniem jest dawanie pasow biodorowych do takich maly plecaczkow...no coz. Placimy za marke oraz za jakosc....podsumuwujac to nadal nie wiem czy kata jest warta swojej cenyktory???wyszedl wlasnie konkurencyjny model z Lowepro i az poszlo mi po pietach bo prezentuje sie wysmienicie i daje do mysleniaKata ma chyba solidniejsze scianki i wygodny system nosny. Raczej nie zaluje wydanych pieniedzynie ma jakiejs drastycznej roznicy miedzy Kata a Lowepro, obie firmy maja swoja mocne strony