Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    .... to warto poczekać kilka miesięcy, żeby mieć kolejne kilka lat komfortu psychicznego użytkowania wynikającego ze świadomego wyboru.....
    Moim zdaniem nie warto czekać. Od tego, że 5D będzie, lub nie, miał następcę obecne egzemplarze nie zaczną robić gorszych zdjęć.

Wersja, że nie będzie 5D Mk II jest całkiem prawdopodobna - "piątka" sprzedaje się tak dobrze i jest tak chwalona, że...

Nie wiem czy np. włożenie czyszczenia sensora do 5D jest opcją na którą warto czekać a obserwując 400D i 1D Mk III to to może być największa zmiana w ewentualnym Mk II. Może jeszcze usuną ten "Direct Print" - mnie on nie przeszkadza
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 01-05-2007 o 19:17

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    [...] Wersja, że nie będzie 5D Mk II jest całkiem prawdopodobna - "piątka" sprzedaje się tak dobrze i jest tak chwalona, że...
    Nie wiem czy np. włożenie czyszczenia sensora do 5D jest opcją na którą warto czekać a obserwując 400D i 1D Mk III to to może być największa zmiana w ewentualnym Mk II. Może jeszcze usuną ten "Direct Print" - mnie on nie przeszkadza
    Pewnie masz rację - po prostu dla mnie (z racji zainteresowań i przyszłych planów zawodowych) - najbardziej oczekiwaną zmianą byłby dodany podgląd "LiveView" w każdej z nowych (zwłaszcza z tej niższej półki) lustrzanek Canona (ale Nikona też) i dlatego trochę kibicuję tym, którzy oczekują większych zmian i nowych modeli.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów