Strona 11 z 27 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 269

Wątek: [Londyn] plener albo pub?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Wlasnie o to chodzi zeby jakos rece i ogi mialo - nie bedziemy lazic jak osly po miescie i a moze tu albo tam

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    Wlasnie o to chodzi zeby jakos rece i ogi mialo - nie bedziemy lazic jak osly po miescie i a moze tu albo tam
    Ok więc.
    Gdzie dokładnie zbiórka - kurcze będę musiał być wstrzemięźliwy w sobotę gdyż są kolegi urodziny :-x .
    Ale co tam czego nie robi sie dla Hobby;-)
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

http://www.wwt.org.uk/event/175/173/...bird_race.html (cos ze stajni sasiadow) Dzis powinno sie wyklarowac co i gdzie

Miasto
    Płock

Domyślnie

http://www.wwt.org.uk/event/175/173/...bird_race.html (cos ze stajni sasiadow) Dzis powinno sie wyklarowac co i gdzie
    Ok to ja Już pewnie nie przeczytam tego dziś - będę offline.
    Jutro jeśli nie będę miał sieci to wyślę Ci sms'a.
    Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia lada dzień.
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Powiem tak nie wiem jak BORKOMAR zna londyn ale mozna by pokazac male co nieco. Zaczas od Regent's Parku (Primrose Hill) - potem Camden - dalej bujanc sie na ANGEL kanalami. Potem (tu jeszcze mysle - ale ten mlyn mozna by bylo). Zakonczyc wieczorem mozna tUTAJ (PUBik) http://img138.imageshack.us/my.php?image=img2956wa3.jpg niedaleko znajduje sie http://img155.imageshack.us/my.php?image=img2961wf9.jpg Mozna zachaczyc o DOCKLANDy + pare jeszcze rzeczy mam na mysli ale zdecydowac sie trzeba szybko

Miasto
    Płock

Domyślnie

Powiem tak nie wiem jak BORKOMAR zna londyn ale mozna by pokazac male co nieco. Zaczas od Regent's Parku (Primrose Hill) - potem Camden - dalej bujanc sie na ANGEL kanalami. Potem (tu jeszcze mysle - ale ten mlyn mozna by bylo). Zakonczyc wieczorem mozna tUTAJ (PUBik) http://img138.imageshack.us/my.php?image=img2956wa3.jpg niedaleko znajduje sie http://img155.imageshack.us/my.php?image=img2961wf9.jpg Mozna zachaczyc o DOCKLANDy + pare jeszcze rzeczy mam na mysli ale zdecydowac sie trzeba szybko
    Jeśli chodzi o moja znajomość Londka - to nawet jeśli coś z tego widziałem to chętnie zobaczę jeszcze raz.
    Byłem wielokrotnie w Londynie(teraz miałem przerwę 2 letnią) - ale zazwyczaj dzień mój wyglądał tak (praca-dom-praca...)więc sporo rzeczy napewno nie widziałem a tym bardziej nie mam fot.
    Więc jestem bardzo elastyczny i nie będzie na pewno przeszkadzać mi to, że już coś widziałem.
    Do południa jestem jeszcze Online :razz:

PS.Po naszym spotkaniu albo i jeszcze przed - planuję wyskoczyć do KewGardnes i jakieś wybrane muzea obskoczyć - jeśli będzie ktoś chętny to towarzystwo będzie mile widziane.
    Może jeszcze uda się skoczyć do Greenwitch - jak czas i ochota pozwoli
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 25-04-2007 o 11:01
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Mozemy Z DOCKlandow przez greenwich (DLR jedzie - a ladnie tam jest) KEW sa piekne.

Mozna tak.
    Zaczynamy na ANGEL - kanalami na CAMDEN - pitem Regents/PRIMROSE - potem DOCKALNDy - z nich na Greenwitch - potem Doki sw. katarzyny - pubik i bedzie sie mozna bunjnac Na L Bridge. i troche godzin zleci (tudziesz zbaczajac z kursu zeby tu i owdzie jeszcze co nieco zobaczyc)
    Spotykamy sie powiedzmy Niedziela 11.00 na ANGEL (zaraz przy wyjsciu ze stacji metra). Zeby bylo jasno powienienem zyc z BOCIANAMI - to bedzie moj znak rozpoznaczy [sami zobaczycie].

Wazne. Zabrac ze soba plyny (ma byc cieplo tsak wiec nie wolno sie odwodnic. Woda mineralna polecana) co wy na to?
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 25-04-2007 o 11:27

Miasto
    Płock

Domyślnie

Mozemy Z DOCKlandow przez greenwich (DLR jedzie - a ladnie tam jest) KEW sa piekne.

Mozna tak.
    Zaczynamy na ANGEL - kanalami na CAMDEN - pitem Regents/PRIMROSE - potem DOCKALNDy - z nich na Greenwitch - potem Doki sw. katarzyny - pubik i bedzie sie mozna bunjnac Na L Bridge. i troche godzin zleci (tudziesz zbaczajac z kursu zeby tu i owdzie jeszcze co nieco zobaczyc)
    Spotykamy sie powiedzmy Niedziela 11.00 na ANGEL (zaraz przy wyjsciu ze stacji metra). Zeby bylo jasno powienienem zyc z BOCIANAMI - to bedzie moj znak rozpoznaczy [sami zobaczycie].

Wazne. Zabrac ze soba plyny (ma byc cieplo tsak wiec nie wolno sie odwodnic. Woda mineralna polecana) co wy na to?
    Jestem za - mówiłem, że jestem elastiko
    Będę miał ze sobą dyndające na smyczy ID forumowe :rolleyes: 8)
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 25-04-2007 o 11:34
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

i jeszcze raz tylko na primrose sie wieczorkiem bujnac wieczorna panorame zrobic (wtedy macie 2 - londyn za dnia i w nocy). Aczkolwiek City wieczorkiem tez fajne . Fajnie to wyglada ztamizy - nocne zdjecia

Dasia
    Guest

Domyślnie

Niedziela 29 Kwietnia godzina 11:00 Stacja Angel - bedzie Dasia i jej Nikon - prosze nie bic . Pozdrawiam i do zobaczenia!

Strona 11 z 27 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów