Bez wątpienia pani na zdjęciu jest najładniejsza ze wszystkich modeli, ale jednak tutaj chodziło chyba o zdjęcie, a nie o modela :P Dlatego mój głos na 4, chociaż wahałem się jeszcze nad 2![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
czyli, mowiac bardziej obrazowo:
panie urzadzaja zapasy w blocie
a panowie maja fun :-D
to mysle, ze my dziekujemy![]()
przyznam, ze ja tez na 4, chociaz przez chwile wahalam sie,
bo nie bylam pewna, czy te drzewa wyrastajace z plecow
to na pewno nie przez przypadek, a przez celowy zamysl
A mnie się bardzo podobał pomysł na zdjęcie nr 6Kosmita jakiś ....
A musza byc uzytkowniczki forum i to koniecznie fotografki?
Ja juz dawno z dziewczyna uzgodnilem pomysl mokrego podkoszulka forumowego w ramach reklamy 8) , wiec na taki battle pod warunkiem dopuszczenia matki/zony/kochanki bym sie pisal 8) ale dopiero gdzies w koncowce sierpnia/wrzesniu z powodow... subiektywnego przymusu oczekiwania na lepszy "efekt".
Zgadza się, a ankieta przypomina (przy całym szacunku dla Fotoaparatki) test na najlepszą sekretarkę: "Nieważne, co potrafi - wybierz tą z największym biustem" :wink: A że tu udział biorą głównie faceci, którzy z fotografią mają czasem coś wspólnego, to wynik jest oczywisty, a biust przesłonił temat![]()
SEBIAN
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza
Następnym razem utnę nad biustem i po sprawie, żeby było sprawiedliwie!