Pokaż wyniki od 1 do 10 z 193

Wątek: PMA'07 i co dalej?

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    To ja ide po duza skarbonke do sklepu i zaczne zbierac

Chyba konkurencja zaczyna naprawde cos nadganiac
    No Canon tak jakby trochę przyspał ostatnio aczkolwiek trzeba poczekać na to co ta konkurencja na prawdę zapoda. Bo póki co biorąc pod uwagę co czytam tu i ówdzie Mareczek nieźle posprząta .
    Co do konkurencji to są np. przecieki od Sony:

I have good news, Sony will announce a new dSLR. It'll be class higher then Nikon D80, lower than Canon 1D Mark III or Nikon D2x. I haven't any additional information. It'll be probably semi-pro/higher-semi-pro class with new CCD element and very high ISO ( 10 000).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Co do konkurencji to są np. przecieki od Sony:
    Ale będą jaja jak Sony pierwsze wypuści 3D

Ale jadą po bandzie (Sony): ISO 10000? To będzie albo śmietnik albo plastik.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Ale będą jaja jak Sony pierwsze wypuści 3D

Ale jadą po bandzie (Sony): ISO 10000? To będzie albo śmietnik albo plastik.
    Gietrzy ja myślę, że Sony właśnie będzie atakować cyferkami. To do nich bardzo podobne. Ponieważ ceną (choćby ze względu na koszty) nie bardzo się da to będą pakować ile wlezie megapixeli, windować iso. Nie na wszystkich to zadziała ale na niektórych na pewno.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów