Pokaż wyniki od 1 do 10 z 152

Wątek: Adobe Lightroom Beta dla Windows pojawiło się

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Polecem. Jest kilak bajerow Heal/Spot remove ale najlepszym dodatkiem jest dlaa mnie "linijka" po wcisnieciu CROPa pojawia sie dodatkwe narzedzie (jaak w PS) klika sie z 1 n 2 koniec i "ustawia do poziomu". Stacki tez sa OK. Mozna (podobnie jak w Aperture) robic stacki - to jes 2 z najfajniejszych "dodatkow". Mozna w ustawinich ustawic autostack i podac czas pomiedzy zdjeciami i utworza sie stacki samoczynnie. Kolejne usprawnienie to sortownie i wyszukiwanie. Dodano dodatkowo wyszukiwanie po slowach kluczowych jak i po sprzecie (np model apratu, obiektyw, data) - wyglada to tak http://img130.imageshack.us/img130/5220/45951319sb8.jpg. Jak narazie jestem bardziej niz zadowolony
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez mark_solo Zobacz posta
    Też jestem posiadaczem RSP. Dostałem maila. Probowałem ściągnąć, ale w pole serial było puste. Zgłosiłem do Adobe i poradzili mi abym zadzwonił do US po numer lub zgłosił się do lokalnego przedstawiciela Adobe. Na forum użytkownikow LT jest też sporo ludzi, ktorzy mieli ten sam problem.
    Jak dla ciebie z drogo i szkoda kzy z prywatnego tel dzwonic - podaj mi szczegoly - zadzwonie. Jesli z firmoweo to spoko.
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 22-02-2007 o 00:04 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów