U mnie 4 wygrała po walce z 1
Jedna mała uwaga, fotki miały być bez EXIF'ów !!!
Fotki 2,3,4 niestety go mają![]()
U mnie 4 wygrała po walce z 1
Jedna mała uwaga, fotki miały być bez EXIF'ów !!!
Fotki 2,3,4 niestety go mają![]()
Ostatnio edytowane przez orte ; 24-01-2007 o 20:02
Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z
Z powodu zlamania Pkt 2 Zasad Battle (3 z 6 zdjec zawieraly Exify) usunalem poprzednia ankiete i wystawilem nowa : http://www.canon-board.info/showthread.php?t=19002
Mam nadzieje ze bedzie to dobra nauczka zarowno dla aktualnych jak i przyszlych uczestnikow battle.
I to juz nie pierwszy raz cos takiego sie zdarza![]()
moja była czworkatak to jest jak sie nie czyta regulaminów
mało miłe zwłaszcza jak się wygrywałoa moze ktoś mi powie jak się pozbyć exifa????
no własnie czytałem regulamin a nie zasady battle'a, dzieki wszystkim za głosy
No tak Vitez, ale to są zalecenia a nie nakazy (rozumuje słowo zalecenia jako:
powinno sie, dobrze by było a nie trzeba, należy), no ale jak tak musi byc to bedę pamiętał![]()
Ostatnio edytowane przez marekb ; 25-01-2007 o 10:02
A moja dwójka, ale byłem święcie przekonany, że EXIFa wyrżnąłem....:-?
Ale i tak bardzo dziękuję wszystkim 3 głosującym na moją fotkę
marekb: możesz napisać coś na temat swojego zdjęcia? Gdzie robione, jakie szkiełko, jaki czas itp.
Ostatnio edytowane przez Earl Grey ; 25-01-2007 o 10:00
Hm krotkie pytanie - dlaczego exif nie moze zostac? Serio sie pytam![]()
Sprzęcior: Mózg 10 bilionów neuronów | Oczy - AllNatural -1,5 dioptrii | Ręce - sztuk dwa, pięciopalczaste
Kilka razy juz sie zdarzyly dyskwalifikacje z powodu nie usunietego exifa, wiec by nie tworzyc precedensow i byc konsekwentnym musialem zareagowac. O ile uczestnicy danego battla nie ustala inaczej we wlasnym watku to stosujemy zasady ogolne i regulamin (wlasnie sie zastanawiam czemu nie sa polaczone ze soba te dwa watki 'zasadowe' ).
przemyślałem i składam protest- źle regulamin sformułowany ("zalecenia" -to nie nakazy i odowiązki ), a to, że -Vitez- dyskwalifikowałeś jakies inne to nie moja sprawa. To jest mój 3 battle i pisałem wcześniej na email "jesli coś źle robię to mnie pouczcie, dwa, trzy słowa...![]()
ech.. protesty, problemy... to miala byc zabawa. Moze by tak zlikwidowac ta bitwe?
Tomek.