dziękuje wszystkim za chęci
akcja roku
![]()
Termin był nieco niefortunny: lato, środek długiego weekendu :]
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Myślę że jesienne pluchy mogą lepiej przyciągnąć ludzi do komputrów, może wtedy warto spróbować.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Heh! Czyli moj post nie byl jednak tak bezsensowny, ot proroczy.
Żebym jeszcze tak numery na totka mi sie "wypalaly" z dobowym wyprzedzeniem...![]()
Oakhallow
Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...
Zimą są jeszcze większe szanse.Zamieszczone przez Kolekcjoner
![]()
Zimą na 'wszystko' są większe szanseZamieszczone przez Nemeo
![]()
Tak samo jak gdy prądu zabraknie![]()
No to jak panowie??Powoli zima, co nie?
Zainspirowany co ambtniejszymi wątkami ostatnich dni, postanowiłem odświeżyć i tutaj.
Tyle, że il fuoca już dawno na forum nie było, więc nie mam pomysłu kto by zorganizował akcjęMoże inicjator wątku? Jeden wielki LOL
PS. ...i proszę nie łączyć postów![]()
Zielony, tak sobie spojrzałem na Twój avatar - czy Ty masz jakieś problemy natury pewnej? :wink:![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...