przepraszam, na śmierc zapomniałem o tym drobiazgu. Już sie poprawiam i wysylam!
przepraszam, na śmierc zapomniałem o tym drobiazgu. Już sie poprawiam i wysylam!
Czy jest już przewidziana V tura zamówienia?![]()
Pozdrawiam...
ale po co? zamawiaj teraz a nie czekaj na V turę
I am FX
Ok... Jeśli są jeszcze wolne miejsca to spox... Już zamawiam...![]()
Raczej nie. Sadzac po obecnym tempie zbierania zamowien jakis czas nie bedzie nic w tym temacie przewidziane. Czekac pol roku na odpowiednia ilosc chetnych nie ma sensu. Jak sie zaczna ludzie jakas wieksza grupa bardzo upominac w przyszlosci to cos pomyslimy
Ale chetni niezdecydowani niech traktuja ta ture jako ostatnia szanse jaka bedzie w najblizszym czasie.
...
Jeszcze jeden identyfikator... i ruszy produkcja(bo chyba przy 100 idzie)
Wspomogłem również tą akcję... a co...Miałem kiedyś a60 to też mi się
należy plakietka. Co prawda teraz chodzę z innym sprzętem to proszę
we mnie nie rzucać kamieniami jak się gdzieś pojawię z plakietką forumową
i sprzętem nie na literę "C" na szyi![]()
V tura chyba nie ma najmniejszego sensu. popatrzcie jakie zainteresowanie jest teraz. ledwie 100 zamówień zostało złożonych.
ja również przyczyniłem się do akcji zamawiając dwie smycze i jeden identyfikator. pieniądze zostały już przelane, proszę o skorygowanie raportu :P
można dowiedzieć się jeszcze jaka firma zajmie się realizacją, czy mają witrynę internetową i skąd są ? (:
Ostatnio edytowane przez root ; 21-11-2006 o 10:01
a moża najrozsądniej by było zrobić jakąś sondę (załóżmy 3-tygodniową) gdzie każdy chętny by oddał głos i łatwo możnaby podliczyć czy nowa tura ma akurat w tym czasie sens.
Ja osobiście uważam, że najlepiej jest coś takiego zrobić na wiosnę, gdy zaczyna się myśleć o fotografii bardziej niż zwykle np częściej wychodząc z domu i widząc poprawiającą się pogodę (przynajmniej ze mną tak jest, że jak jest ciepło to jestem bardziej aktywny..). Jesienią to raczej aparaty idą na półkę, biorąc pod uwagę fakt, że ktoś jeszcze nie jest do końca uzależniony :wink: ..
||||| blue7 |||||
Canon S2 IS + Raynox DCR-250 + akcesoria
..feel the love - don't give it a name..
No to i ja wsparłem akcję, będę miał "zestaw zapasowy".
Mam nadzieję że nie za późno.
Wpłacamy wpłacamy, bo ciągle całej sumki brakuje. Jeśli ktoś ma uwagi, wpłacił a jest na liście to czekam na wiadomość - będziemy sprawę wyjaśniać.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 25-11-2006 o 15:50
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm