Strona 5 z 21 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 207

Wątek: [Fotoaparatka] Zapraszam do oceny moich najnowszych zdjęć

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Strona jest imho swietna - pomimo ze flashowa - rzadko kiedy widuje sie tak czyste i przemyslane strony - nawigacja jest prosta i intuicyjna w dodatku jest w niej cos kobiecego i subtelnego .... fakt wolno sie laduje (mam szybkie lacze w pracy a w domu b.szybkie ) ale nie wiem czy warto to zmieniac ;-)

kiedys na pewno trzeba bedzie to zmienic - moze wtedy ;-) narazie niech bedzie tak jest - bo jest fajnie

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

fotoaparatka - mam szybkie łącze w pracy i o połowę wolniejsze w domu, ten sam komputer (laptop) w pracy nie mogło ściągnąć a wczoraj wieczorem w domu poszło bez problemu - możę to bardziej wina serwera niż flasha i boję się że ci pracodawcy też moga mieć czasem problem i się zniechęcić zanim cokolwiek zobaczą. Ktoś tu kiedyś polecał programy do zrobienia prostych galerii zdjęć może było by warto, przynajmniej jako alternatywę na zasadzie "masz problem z wczytaniem mojej strony zapraszam tu..."

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ja całkiem tej strony nie mogłem zobaczyć, bo to jakaś hiperwersja flasha, której plugin 7.0 nie obsługuje...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

robertdaz
    Guest

Domyślnie

Strona mi chodzi
    Zdjecia w wiekszosci maja swoj styl i wpadaja w oko.
    Ciekawe portfolio... mi sie podoba

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie jestem ekspertem od fotografii, więc nie będe nawet próbował oceniać walorów technicznych zdjęć, ani Twojego warsztatu. O zdjęciach chciałem napisac tylko tyle. Są wśród nich takie, od których nie można oderwać oczu. To chyba najważniejsze.
    A co do strony na fleshu, to troche się na tym znam. Ty pewnie też, bo strona zdaje się jest Twojego autorstwa. Następnym razem budując taką piękną kompozycję użyłbym lżejszych materiałów. Składowe grafiki pewnie były bardzo ciężkie, stąd problemy z ładowaniem. Natomiast strona ma w sobie to "coś" Chce się na nią wracać i pokazywać ją innym flashowcom. Piękna robota. A na na zdjęcia będe wpadał, żeby się w nich ponownie rozmarzyć.

PS: tumbnailsy chyba powinny byc jeszcze lżejsze, to by rozwiązało czas ładowania sie gelerii. To nie wymaga aż takiej pracy.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

chciałem zacząć od oglądania "abstract", ale.. ile można czekac..
    slick
    Pozdrawiam
    Slick

Początki nałogu Awatar tomaj_2
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Ja całkiem tej strony nie mogłem zobaczyć, bo to jakaś hiperwersja flasha, której plugin 7.0 nie obsługuje...
    To ściągnij nowszą wersję...9 beta ze strony Adobe-a. U mnie na FC4 działa bez problemu (Firefox) - choć fakt....wolno...pomimo 10Mb/s
    Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego +Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
    Moje wypociny

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomaj_2 Zobacz posta
    To ściągnij nowszą wersję...9 beta ze strony Adobe-a. U mnie na FC4 działa bez problemu (Firefox) - choć fakt....wolno...pomimo 10Mb/s
    Dzięki. Nie zauważyłem tej bety. Już też mi działa.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Coś już napisał

Domyślnie

Dzięki koledzy za cierpliwość:-) Oddech - grafika na stronie to png (3D projektowalam sama w Cinemie 3D), bezstratny dlatego tyle się ładuje (ma podcienie poza tym tak ją złożył mój facet-informatyk). Ja zaprojektowalam grafikę w PS i reszte we flashu (animacje itp.) Thumbsy muszę skompresować, zdjecia chyba jednak też i usunąć te nieciekawe, ale ciągle gdzies latam i czasu brak. Nawigacja też zostanie zmieniona (przycisk previous, next). Co do pluginu flasha, to wchodząc pierwszy raz na stronę, jak się go nie ma, pokazuje link do ściągnięcia.

Wklejam kilka zdjęć z dzisiejszej wycieczki do Aix en Provence:-)

Okolice malowane przez Paula Cézanna:-)
    http://www.guide-paca.com/media/13-gardanne-001.jpg

:-)

robertdaz
    Guest

Domyślnie

Najbardziej dwa mi sie spodobaly...
    Liscie... za sliczna jesienna barwe... bardzo ładna choc kadr troszke mi nie lezy
    i portret... miło sie na nim zawiesza wzrok Ładnie za koloryt i sympatyczność

Strona 5 z 21 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów