Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Jak najtaniej kupić nowego 30d ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Jak miałbym zaryzykować zakup niepewnego aparatu za tę kasę to nie zastanawiałbym się nawet gdyby różnica wynosiła 1k pln. Jeżeli jednak masz pewną np. europejską gwarancję to bierz, w razie problemów na Żytniej ją honorują.
    Apropo obiektywu, to do 30D bardziej praktyczny będzie T17-50, przy 28-70 będzie Ci brakować szerokiego kąta.
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Domyślnie

Pilnuj u Canona dystrybucji. Ja pilnowałem i trafiłem na zwrot z marketingu i dostałem body nówkę*funkiel nie śmiganą wszystko fabrycznie zapakowane za 2999zł netto (3600 brutto) - ale VAT odliczę bo na firmę ).
    Pozdrawiam

http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez obserwator Zobacz posta
    Pilnuj u Canona dystrybucji. Ja pilnowałem i trafiłem na zwrot z marketingu i dostałem body nówkę*funkiel nie śmiganą wszystko fabrycznie zapakowane za 2999zł netto (3600 brutto) - ale VAT odliczę bo na firmę ).
    Pozdrawiam
    Tzn ? Mógłbyś podać jakies szczegóły ? Chętniej też bym zakupił taki za 3600 brutto Odliczyć bym nie mógł ale i tak cena dobra.

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    Jak miałbym zaryzykować zakup niepewnego aparatu za tę kasę to nie zastanawiałbym się nawet gdyby różnica wynosiła 1k pln. Jeżeli jednak masz pewną np. europejską gwarancję to bierz, w razie problemów na Żytniej ją honorują.
    Apropo obiektywu, to do 30D bardziej praktyczny będzie T17-50, przy 28-70 będzie Ci brakować szerokiego kąta.
    17-50 dołaczy pózniej Miałem 350d z 28-75 i było super

Uprawnienia umieszczania postów