ja też sie pisze-tylko podajcie jakieś konkretne miejsce spotkania i godzine
ja też sie pisze-tylko podajcie jakieś konkretne miejsce spotkania i godzine
„Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
Henri Cartier-Bresson
Zapewne nie kazdy wie jak tam dojechac tazke proponuje spotkac sie przy stacji PKP we Wrzeszczu i pojedziemy wszyscy razem.
Pytanie jeszcze kto przyjedzie samochodem bo Ja takiej mozliwosci nie mam (chetnie dorzuce sie do paliwa)
Mozemy sie spotkac o 4:00 ale nie wiem jak dlugo sie tam jedzie i woogle nie znam regionu tazke niech wypowie sie w tej kwestii ktos kto wie jak to wyglada . Godzina musi byc ustalona tak aby zalapac sie na mgly i ew wschod
Pzdr
5d II | 50/1.4 | T 28-75/2.8
Ja będę ale ok. 7-8 (rodzinka nie zgodziła się na wcześniejszą pobudkę).
Klosiu ty chciałeś dojechać z Żabianki do Świbna komunikacją miejską? I załapać się na wschód? Musiałbyś wyruszyć poprzedniego dnia![]()
Henri Cartier-Bresson
Klosiu jak chcesz to pojedziemy razem na wschody,mam jeszcze 3 miejsca wolne w autku,takze jak ktos chetny to zapraszam-co do godziny to proponuje o 6 am. we wrzeszczu przy stacji PKP
ja na miejscu bede toche wczesniej - z tym ze jade z Oruni
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
kto chetny na wyjazd do Sobieszewa w godzinnach porannych?????-wyjazd z spod dworca gdzies miedzy godziną 5 am.-mam miejsca wolne w samochodzie.
Trzeba być na miejscu ok. 6.30, dojazd samochodem z Wrzeszcza to ok. 40 min. Marsz nad morze szybkim krokiem ok 30-40 min. Łatwo obliczyć że trzeba wcześnie wstać![]()
Henri Cartier-Bresson