Ja Idę ale zastanawiam się nad planem aby wyciągnąć max dużo ....
Chyba zacznę od 10.30 - 11 na Pl Piłsudzkiego ....
Ja Idę ale zastanawiam się nad planem aby wyciągnąć max dużo ....
Chyba zacznę od 10.30 - 11 na Pl Piłsudzkiego ....
A jak cię będzie można poznać?![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
pieprzona polityka....
ja wlasnie na jutro zaplanowalem wyjazd z Rodzina w celu zwiedzania Zamku Krolewskiego - a tu zrobili mi demonstracje ! eee, lipa. za duzo ludzi. waham sie, czy jechac wogole :P
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Na 99% będe na błekitnym marszu. Ruda głowa smycz z forumowym ID (a co..) Srebrny trabant z tamronem od Cichegoto bede ja
![]()
Czy tylko ja idę na marsz LPR i młodzieży?Chyba to zbyt odważny wypad. Może rzeczywiście jakoś się przebije z PKiN przez Marszałkowską i do placu zamkowego dojdę
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
ja ok 11 Plac Piłsudzkiego
12-12.30 NBP
13 - PIS PKiN
Forumowa smycz na szyi?Jakoś się może odnajdziemy.
raczej nie będe ubrany na ciemno (nnie wiem do końca jak może jansy) - ciemne średnie włosy ... plecak przez 1 ramie ...
srebrne 300D+Grip + manuale
Kurde, tyż chciałem się przejść, ale wyskoczył dzień pracy na planie.
Eh, może na następne - pewnie ich przybędzie![]()
czyli raczej nie ma szans abysmy zebrali się w jdnym miejscu i czasie, samemu iść mi się nie uśmiecha, zastanówmy się czy mamy szanse spotkać się i stowrzyć grupę
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.