Strona 14 z 51 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 507

Wątek: Co pokazalo TVN?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trucker Zobacz posta
    Jezeli mowisz o bagnie, to bardzo prosze sprecyzuj czyim jest ono dzielem? - ...
    Czy uwazasz, ze dla dobra kraju i jego przyszlosci wlasciwe jest
    w nieskonczonosc doszukiwanie sie CZYJA to jest wina?
    Ile generacji w tyl powinnismy sie cofnac? 6, 10?
    Wina jest WSZYSTKICH. Kazdy kolejny rzad przyczynia sie tylko
    do szukania winnych zamiast wziac sie za prace dla dobra kraju.
    Jak dlugo jeszcze beda sie przekomarzac czyja to jest wina?
    I w zasadzie co? To, co sie dzieje teraz, dwa rzady temu, trzy?
    Ciagle wprowadza sie wiecej podzialow. Kto nie wysle dziecka
    na religie - wrog. Kto nie z nami - wrog.
    W miedzyczasie wyjedzie z Polski kilka milionow mlodych
    najwartosciowszych ludzi majacych szczerze tego dosc...
    i trudno im sie dziwic. Ile maja czekac?

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trucker Zobacz posta
    A tak na marginesie;nie uchodzi mlodemu, inteligentnemu,wyksztalconemu czlowiekowi mieszkajacemu w chameryce uzywac epitetow w stylu "idiota"w stosunku do czlowieka tej klasy co Pan Maciarewicz.
    Tej klasy?? BUEHEHE, Macierewicz to wściekły paranoik, który obraża ludzi na prawo i lewo, wszędzie węsząc agentów obcego lub PRLowskiego wywiadu czego dał ostatnio dowód w telewizji TRWAM mówiąc że wszyscy ministrowie spraw zagranicznych IIIRP to agenci bądź działający z inspiracji sowieckich agentów.
    Właśnie taki paranoik świetnie wpisuje się w sposób myślenia Kaczyńskiego i walkę z tym jego urojonym "układem", dobrali się znakomicie

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Maciarewicz to człowiek który powinien podjąć leczenie psychiatryczne bo ma manię prześladowczą (nie żartuje)
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 28-09-2006 o 08:18

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    Maciarewicz to człowiek który powinien podjąć leczenie psychiatryczne bo ma manie prześladowczą (nie żartuje)
    Co za tym idzie idealnie się nadaje do zwalczania wyimaginowanego "układu".

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Dzisiejszy OBOP :

PO 35%
    Pis 25%
    SO 7%
    SLD 6%

Reszta Wont ....

Początki nałogu Awatar AdrianP
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Czyli ciągle 1/4 polaków popiera Prawo i Sprawiedliwość...
    Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

He, he tzw wierny elektorat
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Tylko nie wiem dlaczego PiS nie robi tak jak ma w tytule (Prawo i Sprawieldiwosc ).

Dla mnie to całe bango to ciemna strefa... Jak nie rzucaja się błotem, oskarrzeniami albo kimisjami sledczymi, to szukaja haka na innych.

Dodatkowo powiem, że nie da się czegoś załatwić jak pierwsze co robi poseł to kupuje minimum skode Superb i to za naszą kasę ;/

Ojj źle się dzieje oj źle..... A słyszałem, że bedzie gorzej.

Czyli ciągle 1/4 polaków popiera Prawo i Sprawiedliwość...
    W tym 70% to emeryci i rencistki a 30% księża

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aajaks1 Zobacz posta
    Witam serdecznie. Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i martwi mnie to, że zamiar koordynatorów tej całej zadymy (zresztą nie pierwszej) został osiągnięty i tu nawet - wśród szanownych focących. Społeczeństwo łyknęło haczyk z napisem PIS jest "be".
    Ja nie muszę połykać żadnego haczyka, mam swój rozum, którym staram się kierować i sam wyciągam wnioski. Wiele osób jeszcze przed wyborami miało bardzo złe przeczucia, co stanie się jeśli PiS dojdzie do władzy i nie mylili się.

Teraz widać jaką bronią jest słowo. Czy to tak trudno zauważyć, że PO jest do tej pory wściekłe i reżyseruje te wszystkie akcje? Że nie przebiera już w formach. Że cała ta podpucha (od wielu dni zresztą szykowana) jest grubą nicią szyta? Że PIS za mocno naciska i żeby móc wreszcie funkcjonować musi odpędzić wszystkich Leperów, Tusków i Olejniczaków bo tak dalej rządzić na da rady. Stąd zamiar skompromitowania Kaczyńskich.
    Prawda jest o wiele prostsza niż Ci się wydaje. Kaczyńskich nie trzeba komrpomitować. Ten "układ" sam się komrpomituje z każdym dniem swoich rządów.

Możecie potraktować mnie jak oszołoma - o`k, ale tak samo jak Wy macie prawo do swojego zdania, tak samo ja mam prawo wypowiedzi. Nie chcę wchodzić w polemikę, jedyne co to odsyłam do lektury (dla niektórych wrogiej)... ale proszę ich do ustosunkowania się do takich właśnie wypowiedzi. Spokojnie bez emocji , moze nawet druknąć sobie teksty z podanej strony i podkreślić na czerwono zdania, z którymi się nie zgadzacie. A później uczciwie , przed samym sobą odpowiedzieć proszę - dlaczego się z tym nie zgadzacie? Niestety dziś się liczy trendy i nie modne stają się wymagania, zakazy i nakazy. A niestety (dla mnie stety) PIS, żeby podnieść Polskę z nędzy materialnej i moralnej - te trudne metody zakłada. Nie mówię, że wszytsko im się udaje (ale wg mnie nie zasługują na obecną krytykę).
    Nie wszystko im się udaje? Chyba kpisz. Może mi wymienisz jedną sensowną rzecz, którą udało im się zrobić. Gdzie obietnice: niższych podatków, ułatwień dla przedsiebiorców, 3 mln mieszkań, odpartyjnienia mediów itd.? Chyba że za sukcesy uznasz skłócenie rządzącej opcji ze wszystkimi instytucjami, tworzenie na nowo historii najnowszej, obsadzenie wszystkich stanowisk swoimi ("kompetentnymi" inaczej) ludźmi, upartyjnienie mediów publicznych, politykę bezsensownego rozdawnictwa (sławne becikowe), zwaną górnolotnie "solidarną"?

Oczywiście każdy ma prawo do własnych podglądów, ale dyskutujmy na argumenty, a nie puste slogany.

Robert

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

ale wg mnie nie zasługują na obecną krytykę
    Może tak może nie......

U nas rodzi się zawsze pogląd taki, że jak zimno to źle a jak ciepło to też źle.

Chociarz powiem, że takiego prezydenta oraz premiera to nikt nie będzie miał w żadnym państwie,

Boję się by w podręcznikach od historii za x lat nie była mowa o "Władza Kaczorów". I dzieći będą się uczyć o tym, że polacy wybrali braci na rządy.

Strona 14 z 51 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów