Pokaż wyniki od 1 do 10 z 96

Wątek: Canon 50mm f1.8

Mieszany widok

Sochan
    Guest

Domyślnie

Oddzwonił Technik z serwisu powiedział ze rzeczywiście aparat miał lekki BF ale powiedział ze z obiektywem nic nie zdziała bo obiektyw za 350 zł to obiektyw którego nie da się ustawić no i co 350 poszło w błoto... ?? no coż może z tamronem będzie lepiej powinien jutro być u mnie, oby nie skończyło sie tak jak z Canonem .

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sochan Zobacz posta
    ale powiedział ze z obiektywem nic nie zdziała bo obiektyw za 350 zł to obiektyw którego nie da się ustawić (.
    Że co A co to za różnica czy za 350 czy za 3500 ? Ach ta Żytnia obym nigdy tam nie musiał trafić
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sochan Zobacz posta
    Oddzwonił Technik z serwisu powiedział ze rzeczywiście aparat miał lekki BF ale powiedział ze z obiektywem nic nie zdziała bo obiektyw za 350 zł to obiektyw którego nie da się ustawić no i co 350 poszło w błoto... ?? no coż może z tamronem będzie lepiej powinien jutro być u mnie, oby nie skończyło sie tak jak z Canonem .
    POWIEDZ CZY PO USTAWIENIACH przez tego"technika" aparatu nadal masz problem z tym obiektywem
    a tu jest test tego obiektywu i piszą że ma zawodny AF http://optyczne.pl/index.php?test=obiektywu&test_ob=3
    a tu wypadł nawet dobrze: http://www.photozone.de/8Reviews/len...0_18/index.htm

Uprawnienia umieszczania postów