źle się wyraziłem , chcę poprostu zmienić sprzęt na który mnie wreszcie stać a nad 400 zastanawiałem się dlatego że ma ten bajer samoczyszczący i 9 punktowy AF a o 20D myślałem zawsze tyle że nie miałem kasy.
źle się wyraziłem , chcę poprostu zmienić sprzęt na który mnie wreszcie stać a nad 400 zastanawiałem się dlatego że ma ten bajer samoczyszczący i 9 punktowy AF a o 20D myślałem zawsze tyle że nie miałem kasy.
A nie lepiej tą kasę wydać na jakię dodatkowy, lepszy obiektyw albo lampę?
też rozważałem taką opcję, ale chciałem mieć dobry aparat i do niego kompletować gadżety
Gadżety jak to ująłeś możesz kompletować tak samo do 350D, będą pasować do 400D, 20D itd. Z tego co piszesz to 350-tka Ci się nie podoba. Jak sobie odpowiesz szczerze na pytanie co jest w niej dla Ciebie złego to będziesz mniej więcej wiedział co wybrać nowego. Póki co tego 400D jeszcze nie ma, daj mu szansę się na dobre pojawić.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
nie dziwia mnie pytania "analogowych uzytkownikow" 350d, czy 20d, lub nawet 30d czy 5d... Myslac o cyfrze kupilem kiedys uzywaego G5 jako "rozbiegowke". Po krotkim czasie juz wiedzialem czego oczekuje od cyfry...
Jesli jako posiadacz 350 nie umiesz sobie sam odpowiedziec co jest lepsze dla ciebie to pozostan przy swoim sprzecie az dojrzejesz do tej wiedzy
![]()
tylko gdy juz dojrzeję do tej wiedzy to moja 350-ka moze już być niewiele warta