Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: co wybrać eos 20D czy 400D

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

źle się wyraziłem , chcę poprostu zmienić sprzęt na który mnie wreszcie stać a nad 400 zastanawiałem się dlatego że ma ten bajer samoczyszczący i 9 punktowy AF a o 20D myślałem zawsze tyle że nie miałem kasy.

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

A nie lepiej tą kasę wydać na jakię dodatkowy, lepszy obiektyw albo lampę?

Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

też rozważałem taką opcję, ale chciałem mieć dobry aparat i do niego kompletować gadżety

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Gadżety jak to ująłeś możesz kompletować tak samo do 350D, będą pasować do 400D, 20D itd. Z tego co piszesz to 350-tka Ci się nie podoba. Jak sobie odpowiesz szczerze na pytanie co jest w niej dla Ciebie złego to będziesz mniej więcej wiedział co wybrać nowego. Póki co tego 400D jeszcze nie ma, daj mu szansę się na dobre pojawić.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

fotoholik
    Guest

Domyślnie

nie dziwia mnie pytania "analogowych uzytkownikow" 350d, czy 20d, lub nawet 30d czy 5d... Myslac o cyfrze kupilem kiedys uzywaego G5 jako "rozbiegowke". Po krotkim czasie juz wiedzialem czego oczekuje od cyfry...

Jesli jako posiadacz 350 nie umiesz sobie sam odpowiedziec co jest lepsze dla ciebie to pozostan przy swoim sprzecie az dojrzejesz do tej wiedzy

Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

tylko gdy juz dojrzeję do tej wiedzy to moja 350-ka moze już być niewiele warta

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1507 Zobacz posta
    To pozostaje kupować sprzęt najdroższy z najnowszych na jaki Cię stać.
    Pozdrawiam
    Marek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

też rozważałem taką opcję, ale chciałem mieć dobry aparat i do niego kompletować gadżety
    A jak myslisz jakosc zdjec wynika z dobrego aparatu i kompletu gadzetow do niego czy z jak najlepszych obiektywow?

No chyba ze tobie akurat nie o robienie zdjec aparatem chodzi .

fotoholik
    Guest

Domyślnie

acha, czyli pytanie jest typu "co kupic bo moja 350tka traci na wartosci..."
    Kup 400 zawsze nowszy od 20

Moje T-90 za 500zl juz nie traci na wartosci ...a co za sprzet

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

źle się wyraziłem , chcę poprostu zmienić sprzęt na który mnie wreszcie stać a nad 400 zastanawiałem się dlatego że ma ten bajer samoczyszczący i 9 punktowy AF a o 20D myślałem zawsze tyle że nie miałem kasy.
    A po co Ci 9-cio punktowy AF? Jeśli zamierzasz używać innego niż centralny punkt AF bez konieczności blokowania ekspozycji i przekadrowywania to kup sobie Nikona D80
    Pentax K-5 II, Leica M9

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów