Pokaż wyniki od 1 do 10 z 165

Wątek: Karta Pamieci CompactFlash ???

Mieszany widok

Domyślnie

Ja mam sandiska 2 gb extreme III, preteca chetach 80x(2gb,1gb,512gb) i kingstona niebieskiego 512. Z racji ze sandisk to najlepsza firma-ufam mu najbardziej ale nie moge narzekac tez na preteci-spisuja sie swietnie,zero problemow. A kingstona nie bierz-szczerze odradzam z racji tego ze stracilem kiedys zdjhecia

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez electron Zobacz posta
    Ja mam sandiska 2 gb extreme III, preteca chetach 80x(2gb,1gb,512gb) i kingstona niebieskiego 512. Z racji ze sandisk to najlepsza firma-ufam mu najbardziej ale nie moge narzekac tez na preteci-spisuja sie swietnie,zero problemow. A kingstona nie bierz-szczerze odradzam z racji tego ze stracilem kiedys zdjhecia
    Nieźle! Nim ją zapełnisz to zdąży paść Ci migawka

Dopiero zaczyna Awatar mihal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie glupie pytanie jakie mamy potencjalne problemy z kartami nieszybkimi , tj zwyklymi,

wiem ze nalezy kupic karte szybka ,ale dlaczego , czy chodzi tylko o zapis zdjec przy strzalach seryjnych czy jeszcze o cos innego

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mihal Zobacz posta
    wiem ze nalezy kupic karte szybka ,ale dlaczego , czy chodzi tylko o zapis zdjec przy strzalach seryjnych czy jeszcze o cos innego
    chodzi jeszcze o zrzucanie zawartości karty do kompa

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez electron Zobacz posta
    Używam kingstona od 3 lat - odpukać - nigdy nie miałem z żadną kartą problemu. Analogicznie z flashpenem tej firmy. Natomiast miałem problem z flashpenem sandiska. Ale to nie znaczy, że sandisk to kiepska firma - po prostu miałem pecha. I Ty też miałeś pecha, ale akurat do kingstona - nie należy na tej podstawie skreślać firmy.
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Uprawnienia umieszczania postów