Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Co to za sony?

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Co to za sony?

To chyba dawno sprzedawaliście/kupowaliście na OLX. Kasa przelewana jest po kilku dniach. Coś nie pasi, można odesłać. Dla mnie to super zabezpieczenie w przypadku kupna i trochę niepewność w przypadku sprzedaży ale takie są zasady. Jak kupujący potwierdzi "dobry" zakup OLX przelewa kasę. Jak nie potwierdzi to bodajże po 3 dniach z automatu kasa leci. Telefonu nigdy nie podaję bo to podkładanie się pod durne telefony marketingowe. Złodziei OLX od razu wyłapuje i blokuje konta choć zdążą napisać że np że potrzebują emaila. Po co, to chyba wiadomo.
    Co do wałów. To choćby wysłanie nie tego co zamawiałaś. Ja co prawda nigdy cegłówki w paczce nie znalazłem, ale nie dostałem tego co zamówiłem. Na szczęście to było tylko doładowanie za 5 zł. Facet się zmył z Alle. Poza tym Na innym forum toczę dyskusję o akumulatorkach pod lampę i np wolę takowe kupić w znanym sklepie niż na Alle. Jeśli komplet Enelopów 2500 m/ah 4 szt kosztuje ok 80 zł a "w okazji" 8szt 100 zł to lampka powinna się zapalić. Bo wałem są podróby.....
    PS. Była tu już dyskusja o akumulatorkach? Bo wciąż mam wiele pytań a nie chciałbym dublować tematu..... Potrzebuję zdania jakiegoś elektronika.
    Ostatnio edytowane przez jamto ; 02-02-2025 o 14:55

Uprawnienia umieszczania postów