Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Procent wykorzystanych zdjęć z waszych aparatów

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Procent wykorzystanych zdjęć z waszych aparatów

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    @mazeno zapewne sądzisz, że dopracowałeś sie najlepszej z metod, a pracochłonność to konieczność, by efekty były najlepsze. Ale to już nieprawda. Skorzystaj z usług saal-digital.pl
    Apka fantastyczna, wsuwasz zdjęcia w wybrany schemat układu zdjęć (możesz zrobić własny i zapisac na przyszłość), przeliczy plik, napisze jaką jakość to da, możesz wygenerować pdf (w niskiej jakości) by pooglądać co ci wyszło. Mozna obniżyć koszty poprzez umieszczanie ich kodu QR itd itd. jak złożysz ze trzy albumy to nauczysz sie obsługi i kolejny album złożysz błyskawicznie. Aha - RGB, CMYK by mi nie przyszedł do głowy (a blisko 30 lat współpracuję z drukarniami CMYK nie jest mi obcy).
    Dwukrotnie skorzystałem z promocji minus 500 zł. To nie żart. Złożyłem album za 537 zł i zapłaciłem 37 zł. I tak zrobiłem dwa razy (z innych kont i innych komputerów, bo użytkownik dostaje taką szanse tylko raz, taka promocja jest raz na kwartał).
    Produkcja jest .. w niemczech, koszt przesyłki niski - 23 zł, wysoka jakość. Akrylowa okładka robi wrażenie (ale jest droższa od zwykłej).
    Też złożyłem 2 albumy za niecałe 50 PLN korzystając z tych promocji -500 PLN dla nowych użytkowników. Byłem mega zaskoczony jakością tych albumów, a nie mam specjalistycznej wiedzy odnośnie przygotowywania do druku itd. Raz wydrukowałem sobie album z samolotami, które focę, a za drugim razem podsumowanie kilku wakacji.
    I tu nie chodzi o żadną reklamę, tylko za małą kasę można zrobić fajną pamiątkę dla siebie. Trzeba tylko śledzić promocje

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Procent wykorzystanych zdjęć z waszych aparatów

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Też złożyłem 2 albumy za niecałe 50 PLN korzystając z tych promocji -500 PLN dla nowych użytkowników. Byłem mega zaskoczony jakością tych albumów, a nie mam specjalistycznej wiedzy odnośnie przygotowywania do druku itd. Raz wydrukowałem sobie album z samolotami, które focę, a za drugim razem podsumowanie kilku wakacji.
    I tu nie chodzi o żadną reklamę, tylko za małą kasę można zrobić fajną pamiątkę dla siebie. Trzeba tylko śledzić promocje
    O musze się zainteresować. Widzę, że dla odbitek Fine Art zapewniają profile ICC maszyn - super sprawa jak chce się to porządnie przygotować.
    Zrobię sobie jakieś próbne odbitki. Ostatnio robiłem coś w CEWE i byłem średnio zadowolony.

p,paw
    https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Nowy Jork

Uprawnienia umieszczania postów