Strona 140 z 156 PierwszyPierwszy ... 4090130138139140141142150 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 391 do 1 400 z 1559

Wątek: Canon EOS R6

Miasto
    Sieradz

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

I teraz pytanie na co i jak duże są jeszcze inne rabaty. Przeglądając różne produkty przy części z nich jest możliwość zapytania o rabat festiwalowy. Kod SWIATSILA1000 działa, np. na rf 100 macro czy rf 14-35. Natomiast SWIATSILA500 obniża cenę rf 70-200 f/4.
    Ostatnio edytowane przez MadaoMadao ; 06-09-2023 o 21:07

Początki nałogu Awatar cohontes
    Miasto
    .

Cytat Zamieszczone przez MadaoMadao Zobacz posta
    I teraz pytanie na co i jak duże są jeszcze inne rabaty. Przeglądając różne produkty przy części z nich jest możliwość zapytania o rabat festiwalowy. Kod SWIATSILA1000 działa, np. na rf 100 macro czy rf 14-35. Natomiast SWIATSILA500 obniża cenę rf 70-200 f/4.

https://www.cyfrowe.pl/swiatlosila20...1763#Obiektywy

nie dziękuj
    5D | R6 | EF 16-35MM F/4L IS USM | EF 40MM F/2.8 STM | RF 50MM F/1.8 STM | EF 135MM F/2L USM | RF 70-200MM F/4L IS USM
    X-T30 | XF 18-55 mm f/2.8-4.0 R | XF 35 mm f/1.4 R | XF 56 mm f/1.2 R |

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Hubert Multana Zobacz posta
    Szczerze mowiac chyba zamawiam, przesiadlem sie z R6 na R8 dwa miesiace temu, ale w tej cenie to az grzech go nie zamowic a w dzisiejszych czasach lepiej miec taki zapas niz kase na koncie.
    No a ja poczekam jak coś takiego będzie na R8 ...
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Pamiętam jak kilka miesięcy temu były R6II po 14k i się gościu z cyfrowe na fejsbuku kłócił że r6 nie ma już w produkcji i nie będzie, a w necie były r6 niedostępne ( brak towaru )po 10k. Dziś w cenie jednego można mieć dwa. Święto dla fotografów ślubnych. Wzięliśmy z ziomkami 6 sztuk

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Pamiętam jak kilka miesięcy temu były R6II po 14k i się gościu z cyfrowe na fejsbuku kłócił że r6 nie ma już w produkcji i nie będzie, a w necie były r6 niedostępne ( brak towaru )po 10k. Dziś w cenie jednego można mieć dwa. Święto dla fotografów ślubnych. Wzięliśmy z ziomkami 6 sztuk
    Zaraz się okaże, że 2/3 zamówień anulują, bo się okaże, że zabrakło puszek...
    Sam bym wziął, gdybym nie zbierał na RF 100-500.

Dopiero zaczyna

Najlepsze jest to że za używkę chcą 9000 koła, a za nówkę 6500...absurdy wyższego rzędu....Pytałem ich czy to aby nie błąd jakiś w odpowiedzi dostałem że oni też są zaskoczeni taką promocją i używki ci taniej nie sprzedadzą bo nie (pewnie wzięli ją od klienta za więcej niż teraz kosztuje nówka sztuka...i są na tę chwilę w tzw. czarnej d... jeśli chodzi o używki.

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Zaraz się okaże, że 2/3 zamówień anulują, bo się okaże, że zabrakło puszek...
    Sam bym wziął, gdybym nie zbierał na RF 100-500.
    to wez, sprzedaj pozniej R i dalej zbieraj
    Moja CaroLina

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez don Zobacz posta
    Nie bierzesz pod uwagę, że dla niektórych R może być lepszą puszką niż R6. Tak - mówię serio. Sam nie zamieniłbym mojego R na R6. Kiedyś go pewnie wymienię, ale gdybym miał wybierać z obecnych puszek Canona, to byłoby mi ciężko. Najbliżej do R5, ale pewnie skończy się kiedyś na czymś w stylu R6 mk3
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez don Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez solti Zobacz posta
    Nie bierzesz pod uwagę, że dla niektórych R może być lepszą puszką niż R6. Tak - mówię serio. Sam nie zamieniłbym mojego R na R6. Kiedyś go pewnie wymienię, ale gdybym miał wybierać z obecnych puszek Canona, to byłoby mi ciężko. Najbliżej do R5, ale pewnie skończy się kiedyś na czymś w stylu R6 mk3
    Gdyby taka promocja była na R62 to pewnie bym tak zrobił, ale dla R6 nie zrobię.

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Gdyby taka promocja była na R62 to pewnie bym tak zrobił, ale dla R6 nie zrobię.
    I to rozumiem. Ja nie wiem, czy przy takiej promocji dla R62 bym tak zrobił, ale przynajmniej bym się zastanowił. Przy R6 nawet nie przyszło mi to do głowy.
    Cały czas liczę, że R6 mk3 będzie miał matrycę ~32MP. I jeśli on już się kiedyś pojawi i będzie w podobnej promocji, to wtedy na pewno się zdecyduję
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Strona 140 z 156 PierwszyPierwszy ... 4090130138139140141142150 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów