Pokaż wyniki od 1 do 10 z 294

Wątek: Sytuacja w branży eventowej w 2023 roku

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Sytuacja w branży eventowej w 2022 roku

A niezbędne to: wiejski stół, barman i bar w standardzie alkohole świata, fotobudka, fontanna czekoladowa, pokaz sztucznych ogni, zabytkowa limuzyna od rana bo panna młoda do fryzjera, a młody do kwiaciarni po wiązankę, pieczone prosię, 6 piętrowy tort, urządzenie do robienia mgły na pierwszy taniec i do tego oświetlenie, skrzypaczka i śpiewak operowy w kościele, poprawiny? Coś pominąłem? Fotograf profesjonalny będzie miał zdjęcia najszybciej za kilka dni, a na fejsie zdjęcia telefonu będą jeszcze w czasie ślubu!

Początki nałogu Awatar cohontes
    Miasto
    .

Cytat Zamieszczone przez totamten Zobacz posta
    A niezbędne to: wiejski stół, barman i bar w standardzie alkohole świata, fotobudka, fontanna czekoladowa, pokaz sztucznych ogni, zabytkowa limuzyna od rana bo panna młoda do fryzjera, a młody do kwiaciarni po wiązankę, pieczone prosię, 6 piętrowy tort, urządzenie do robienia mgły na pierwszy taniec i do tego oświetlenie, skrzypaczka i śpiewak operowy w kościele, poprawiny? Coś pominąłem? Fotograf profesjonalny będzie miał zdjęcia najszybciej za kilka dni, a na fejsie zdjęcia telefonu będą jeszcze w czasie ślubu!
    nie wiem dlaczego się oburzasz, dla niektórych tak jest i to wybór pary młodej.
    Uwierz mi, że niektórzy bardziej wolą barmana, który urozmaici imprezę niż dopłacanie kolejnych tysięcy do fotografa.
    Tak jak pisałem, młodzi nie są studnią bez dnia, niektórzy mają różne priorytety i teraz to widać. Zawsze można konkurować ceną.
    5D | R6 | EF 16-35MM F/4L IS USM | EF 40MM F/2.8 STM | RF 50MM F/1.8 STM | EF 135MM F/2L USM | RF 70-200MM F/4L IS USM
    X-T30 | XF 18-55 mm f/2.8-4.0 R | XF 35 mm f/1.4 R | XF 56 mm f/1.2 R |

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez cohontes Zobacz posta
    nie wiem dlaczego się oburzasz, dla niektórych tak jest i to wybór pary młodej.
    Uwierz mi, że niektórzy bardziej wolą barmana, który urozmaici imprezę niż dopłacanie kolejnych tysięcy do fotografa.
    Tak jak pisałem, młodzi nie są studnią bez dnia, niektórzy mają różne priorytety i teraz to widać. Zawsze można konkurować ceną.
    Ja się nie oburzam, ja wyliczam długą kolejkę firm konkurujących ze sobą ceną i pracujących po kosztach na chwałę pary młodej!

Uprawnienia umieszczania postów