Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1559

Wątek: Canon EOS R6

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    Dorzucę się nieco. Wg mnie nikt nie walczy z opinią tej swoją drogą dobrej pani fotograf. Po prostu wybrała kiepski materiał dowodowy na potwierdzenie swoich obserwacji. Btw mnie jedynie trochę dziwi że osoba z takim doświadczeniem fotograficzno-obróbkowym i takim portfolio, broni średnio/słabego dowodu.
    Mnie natomiast nieustannie dziwi, że wszędzie pełno jest "fahofcuf" , którzy nie mając aparatu w ręce z marszu kwestionują opinie innych osób, dodatkowo zarzucając onej Pani brak wiedzy na tematy foto.

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Jesli ktoś chce się dzielić swoimi opiniami to powinien mieć szeroką wiedzę w temacie o jakim się wypowiada.
    Fakt. Przydałaby się taka wiedza wielu piszącym na tym forum o aparatach, których nie mieli w ręku.

BTW - założenie, że wszyscy inni dookoła (krytyka przez Was onej Pani w powyższych postach) nie mają żadnej wiedzy fotograficznej i nie potrafią robić zdjęć oraz nie znają się na postprodukcji zdjęć wychodzących z aparatów, które mają w ręku jest dość słabe. Ale to takie polskie właśnie. Krytykując innych radzę zacząć od siebie...
    Ostatnio edytowane przez candar ; 28-07-2020 o 12:53
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta

Ale to takie polskie właśnie.
    polskie to jest właśnie znanie się na wszystkim
    jak dla mnie dwa rożne zdjęcia nie przedstawiają żadnej wartości "testowej". można za to śmiało porównać w której kiecce jest bardziej do twarzy
    generalnie ta "jazda" na każdy produkt Canona stała się nuda i nużąca
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Miasto

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    polskie to jest właśnie znanie się na wszystkim
    jak dla mnie dwa rożne zdjęcia nie przedstawiają żadnej wartości "testowej". można za to śmiało porównać w której kiecce jest bardziej do twarzy
    Za to na CB są same "fahofce" , którzy doskonale potrafią zrobić testy oraz wypełnić tabelki i udowodnić innym na wydruku, że DR to ściema

generalnie ta "jazda" na każdy produkt Canona stała się nuda i nużąca
    Szczególnie jak ktoś mówi w pozytywach o nowych aparatach
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Za to na CB są same "fahofce" , którzy doskonale potrafią zrobić testy oraz wypełnić tabelki i udowodnić innym na wydruku,
    nie wiem do kogo pijesz, ale np. kolega @Cichy robi fajne i pomocne rzeczy
    moim zdaniem
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Miasto

nie wiem do kogo pijesz, ale np. kolega @Cichy robi fajne i pomocne rzeczy
    moim zdaniem
    Oczywiście, że tak! Bardzo dobre i jak najbardziej pomocne. Na myśli mam raczej powoływanie się na forum na jakieś dziwne własne tabelki i długie dyskusje z których nic nie wynika

Uprawnienia umieszczania postów