Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Canon 1100D bracketing (AEB)

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon 1100D bracketing (AEB)

Witam a więc tak:
    EV mam w ustawieniach o 1/3 stopnia,

kroki wybiera się wchodząc do menu na "Koryg. ekspozycji" i pokretlem wynieram liczbę ekspozycji od 3 do 13 mogę wybrać.

Za bardzo nie wiem o co chodzi z tą rozpiętością, po tym jak wejdę do menu jw. Pokazuje mi się drabinka ekspozycji, na której wybieram liczbę zdjęć i ewentualnie mogę przesunąć bracketing w prawą lub lewą stronę w zależności czy potrzebuje ciemniej czy jaśniej nic więcej tam do ustawienia nie ma.
    Ostatnio edytowane przez przemotco ; 26-10-2019 o 21:14

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie Odp: Canon 1100D bracketing (AEB)

Cytat Zamieszczone przez przemotco Zobacz posta
    Witam a więc tak:
    EV mam w ustawieniach o 1/3 stopnia,

kroki wybiera się wchodząc do menu na "Koryg. ekspozycji" i pokretlem wynieram liczbę ekspozycji od 3 do 13 mogę wybrać.

Za bardzo nie wiem o co chodzi z tą rozpiętością, po tym jak wejdę do menu jw. Pokazuje mi się drabinka ekspozycji, na której wybieram liczbę zdjęć i ewentualnie mogę przesunąć bracketing w prawą lub lewą stronę w zależności czy potrzebuje ciemniej czy jaśniej nic więcej tam do ustawienia nie ma.

Jeżeli 1100D ma AEB typowy dla popularnych Canonów to nie wybierasz liczby zdjęć. Zdjęcia są 3.
    Pokrętłem ustawiasz na drabince o ile EV zdjęcia korygowane różnią sie od podstawowego a strzałkami (prawo/lewo) pozycjonujesz drabinkę w dostępnym zakresie (ciemniej - jaśniej ) też w EV.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Uprawnienia umieszczania postów