Pokaż wyniki od 1 do 10 z 351

Wątek: Sony A7R III

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Sony A7R III

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    prawie 90% zdjęć było obiektywem szerokokątnym. Bardzo mało zmieniałem obiektywy.
    Mam podobnie, dlatego noszę zwykle dwa obiektywy, a czasem nawet tylko jeden - ten szerszy i jeden aparat. Zmiana obiektywu zajmuje mi niewiele więcej czasu niż zajęłoby włączenie drugiego aparatu.Zwykle staram się przewidywać czy będę potrzebował dłuższego czy szerszego obiektywu. Szybkie zamiany zdarzają się zbyt rzadko żeby chciało mi się targać drugie body, poza tym obawiam się żeby mi ono zawadzało.

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: Sony A7R III

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Mam podobnie, dlatego noszę zwykle dwa obiektywy, a czasem nawet tylko jeden - ten szerszy i jeden aparat. Zmiana obiektywu zajmuje mi niewiele więcej czasu niż zajęłoby włączenie drugiego aparatu.Zwykle staram się przewidywać czy będę potrzebował dłuższego czy szerszego obiektywu. Szybkie zamiany zdarzają się zbyt rzadko żeby chciało mi się targać drugie body, poza tym obawiam się żeby mi ono zawadzało.
    W plecaku sam obiektyw czy obiektyw z podpiętym ML to niewielka różnica w objętości i w ciężarze całego plecaka
    Ale na szczęście (jak na razie) nie mamy tak jak w Korei północnej, każdy może jak mu wygodniej.
    I dobrze

jp
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Uprawnienia umieszczania postów