Niby ja nie przyjmuję do wiadomości, że 100D/200D/250D to było, jest i będzie zawsze entry-level???
Od kiedy CANON pozycjonuje serię 100D/200D/250D wyżej niż 1000D/2000D ???????????????????????????????
Pisząc takie bzdury na forum dajesz jasno znać, że nie masz żadnego pojęcia o tym CO piszesz. Twoja sprawa, ale wprowadzasz w błąd osoby czytające te bzdury. A to już nie jest takie fajne...
--- Kolejny post ---
Już pisałem w pierwszym poście, że do manualnych szkieł z dobrym ISO oraz najlepszą w podanym "budżecie" rozpiętością tonalną nie dostaniesz nic lepszego niż używane Sony A7. Sony ma tzw. otwarty bagnet jako jeden z niewielu producentów i dlatego można przebierać w szkłach różnych niezależnych producentów (ja używam szkieł canona przez MC-11)
A w przeciwieństwie do innych osób polecających Ci tutaj DSLRy Canona mam własne organoleptyczne doświadczenia z plikami RAW z 5D I / 5D II i 5D III vs Sony A7 i A7 II. DR - w każdej puszce canona to dramat. Teraz pytanie retoryczne: zgadnij dlaczego przesiadłem się z 5D Mark III na Sony A7 II ?