i co dalej...? samosąd? czy w zamian okradniesz jego? a może zgwałcisz mu córkę?
państwo i jego orany śledczo/sądownicze mamy jakie mamy ,ale to one chyba sa od tego żeby zajmowac sie takimi sprawami
i co dalej...? samosąd? czy w zamian okradniesz jego? a może zgwałcisz mu córkę?
państwo i jego orany śledczo/sądownicze mamy jakie mamy ,ale to one chyba sa od tego żeby zajmowac sie takimi sprawami
Ostatnio edytowane przez tombas ; 18-06-2019 o 13:18
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Ja bym zgłaszał za każdym razem. Statystyka im poleci, może kiedyś znajdą twoje rzeczy w jakiejś dziupli.
Ostatnio edytowane przez tombas ; 18-06-2019 o 16:21
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Moim zdaniem przesadzasz i to grubo. Pomoc policji w ściganiu takich typów ma sens. Sam tego doświadczyłem dostarczając w jednej sprawie dowodów. Policja ma tyle tego typu spraw, że to olewają ale jak im się da konkrety to bardzo chętnie działają, bo to właśnie poprawia im te statystyki.
Takie emocjonalne skrajne podejście jakie tu prezentujesz jest zupełnie nie na miejscu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Przepraszam za wyrażenie ale o mało mi **** nie odpadła ze śmiechu...Policja? Chetnie działa??? Mamy dziś pierwszy kwietnia czy coś??? Powinno być ja pisał kolega wcześniej. Każdy powinien mieć prawo bronić swojej własności. Jak by jeden z drugim dostał kulę w łeb za wejście na czyjś teren to by się inni zastanowili.
--- Kolejny post ---
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".