Pokaż wyniki od 1 do 10 z 961

Wątek: Canon EOS RP

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie Odp: Canon EOS RP

No tak pokazałeś różnice w aparacie za 6k z aparatem za 9k oczywiście przy 5EV ISO 100 ale tu sie od lat nic nie zmieniło i zanim był Sony to nikony już potrafiły odsadzić daleko Canona w tyle.
    Czy mógłbyś pokazać różnicę przy +3EV Przy ISO 100 i przy ISO 3200? Obraz 100% plus wersja internet np 1600pix cały obrazek. Jestem ciekaw jak się rzuca w oczy ten szum.
    Czy mógłbyś pokazać ile pociągnie dalej a7III niż te 5EV ? Ciekaw jestem bardzo

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Canon EOS RP

Cytat Zamieszczone przez capo-di_tutti-capi Zobacz posta
    @Cichy
    powinieneś przynajmniej przedstawić też porównania powiększeń z obu aparatów przed i po ciągnięciu z najjaśniejszego miejsca kadru.
    Ale ja nie ciągnę z najjaśniejszego , tam zostawiam to tam był pomiar światła. Wyciągam tylko dół, czyli cienie.

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    No tak pokazałeś różnice w aparacie za 6k z aparatem za 9k
    Mogę też pokazać aparat za 4k (A72)

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Czy mógłbyś pokazać różnicę przy +3EV Przy ISO 100 i przy ISO 3200? Obraz 100% plus wersja internet np 1600pix cały obrazek. Jestem ciekaw jak się rzuca w oczy ten szum.
    Czy mógłbyś pokazać ile pociągnie dalej a7III niż te 5EV ? Ciekaw jestem bardzo
    Więcej niż 5 EV mi LR nie da rady Przy ISO 3200 różnice będą podejrzewam dużo mniejsze. Przy okazji sprawdzę.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uprawnienia umieszczania postów