Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
Tia...
Trochę pokręcone to rozumowanie i niekoniecznie trafne
Ująłem to raczej w prosty sposób. Co w tym pokrętnego? Jeśli AF jest średni to po co zamiast 5dmkIV kupować R-kę? Ciągle mam nadzieję, że jest inaczej i czekam aż trochę więcej osób go poużywa. Szczególnie tych lubiących fotografowanie a nie testowanie aparatów.

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
Na serio pytasz ? Zerknij na serię Sony A7 w ostatnich generacjach. BTW - https://www.mirrorlessrumors.com/may...t-sold-camera/ U nas to akurat odwrotnie zapewne
Nie doprecyzowałem mojej wypowiedzi. Chodziło mi o FF ML Canona. Dopracowany LV oferuje większość ciekawych rozwiązać ML:
- dobry AF z matrycy (większe pokrycie kadru AF-em, zalety DPAF, śledzenie twarzy/oka)
- podgląd ekspozycji (choć szczerze to na zewnątrz są takie refleksy, że lepiej focić przez wizjer)
W takim wypadku część osób, które z tych względów planowały przesiadkę pewnie zostanie przy DSLR.

Sony a7III jest już bardzo dobrze zrobionym aparatem, ale na razie wolę zostać przy canonie. Lubię pliki z tych puszek, mam już trochę obiektywów i lampy. Czekam na rozwój sytuacji