Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: laptop do zdjec

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Chodziez

Domyślnie Odp: laptop do zdjec

Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    Ja kiedyś też stałem przed wyborem i tez o Lenovo 700/Y700 myślałem - miałem wiele lat T60p (laptop obecnej półki cenowej 6-7 tys.).
    Zobaczyłem te siedemsetki na żywo i jakoś słabo to wyglądało po serii T.
    Zaryzykowałem i kupiłem półtora roku temu więc MSI - gamingowy laptop - najniższa półka w MSI seria GL: MSI GL62 i7-6700HQ/16GB/1TB+256SSD M2 GTX960M.
    Wykonanie i chłodzenie dużo lepsze. Masz dwa wiatraki i chłodnice po obu stronach, to tak jak auto z dwoma rurami wydechowymi.
    Możliwość podłączenia dwóch monitorów zew i jeszcze mieć włączony ten od laptopa.
    Normalne gniazdka audio 3,5mm - mikrofon, słuchawki,a w Lenowo Y700/700 zwróć uwagę tam chyba jest coś innego - jedno gniazdo i jeszcze chyba te wąskie.
    Laptop nie jest cichy, jak paczkę rawów wrzucę do obróbki to wentylator wchodzi na obroty. Sterowniki na stronie MSI są do WIN 7 również - więc nie trzeba być skazanym na Win 10. Po półtora roku używania przekonałem się do MSI.
    Dzisiaj polecono mi Acer Aspire 15 F5-573G-52M7.Co sadzicie?Czy ten Lenovo lepszy czy moze Acer.Moj prog finansowy oscyluje ok + - 3000zl

--- Kolejny post ---

Dzisiaj polecono mi Acera Aspire F 15 F5-573G-52M7.Sam juz nie wiem co wybrac choc budzet oscyluje ok 3000 zl.Czy ten Lenowo jest z tych trzech podanych modeli jest najlepszy.

Domyślnie Odp: laptop do zdjec

Cytat Zamieszczone przez Grus57grus Zobacz posta
    Dzisiaj polecono mi Acer Aspire 15 F5-573G-52M7.Co sadzicie?Czy ten Lenovo lepszy czy moze Acer.Moj prog finansowy oscyluje ok + - 3000zl
    OMG, podziękuj takiemu specowi i trzaśnij drzwiami przed nosem :P Zresztą ta seria już doczekała się następcy.

Od siebie polecę zapytać też w tym dziale

Uprawnienia umieszczania postów