A jeszcze lepiej jak się uda zaobserwować i utrwalić, na przykład szczegóły życia zimorodków.
A jeszcze lepiej jak się uda zaobserwować i utrwalić, na przykład szczegóły życia zimorodków.
Taki grzybek znaleziony podczas spaceru z psem. 600 mm daje radę nawet na takich zbliżeniach
385.
Senza titolo by bogdan l, su Flickr
Pierwsze kroki do wody ....
386.
Senza titolo by bogdan l, su Flickr
Widzialem takie "leśne studyjne" zdjęcia z grzybkami i ptakami. Ludziom sie podobają, ale w takich aż za bardzo widac ustawianie wszystkiego.
R6 5DIII 17-40/4 35/1.4LII 50STM 85/1.2II 135/2 200/2.8II 400/2.8IS TC1.4III
https://500px.com/mkkaczy
Niestety mój wymagał przygięcia ciut mchu przed, i położeniem się na ściółce ,Tło takie wyszło czyste dlatego że grzyb rósł na końcu wzniesienia i to moje szczęście.Jedynie co, to tylko ciut przyciąłem, żeby nie był w centralnym punkcie.Moje studyjne nie jest, bo nie jest sterylnemucha siedzi na kapeluszu i aż strach pomyśleć co robi
Ja też grzybki w occie, ale tu mam z tym kłopot , bo 95 % to grzyby w oleju.I z tego tytułu cierpię.Dobrze że od czasu do czasu znajomi podeślą coś na ząb
![]()
385 fajne![]()
Panie ale ten grzybek to na 99% szatan wiec lepiej nie jadaj takich, nawet marynowanych![]()
SONY
Po strukturze na ogonie i kolorze pod kapeluszem. Dal potwierdzenia mozna go sprobowac, malutki kawalek kapelusza i bedzie czuc wyrazną gorycz.
SONY