Etam, "zły canon", "pokazanie środowego palca". Nikt (a przynajmniej nie ja) tak nie twierdzi. Jeszcze tylko mi brakuje do standardowego setu, żeby ktoś napisał, że to "typowe polskie narzekactwo"Tak to można jeździć od bandy do bandy - urzędowy optymizm versus nic mi się nie podoba.
Wracając do tematu, to poparz jak ten sprzęt pozycjonuje Canon. To nie jest "entry level". To jest "cameras for enthusiasts".
A tak w ogóle, to o naprawdę nie ma wbudowanej lampy, czy coś mi się pomyliło?![]()
Rozczaruje, ode mnie tego nie usłyszysz. Przeglądając posty na FB pod wszystkim co dotyczy 6dmk2 narzekający to nie są tylko PolacyIleż to spektakularnych obrażeń w tych postach jest
Do kawy jak znalazł
Mało mnie interesuje do kogo on adresowany, albo go kupuje albo go nie kupuje. Jak enthusiasts chcą mieć pro level (albo semi pro level) no to muszą niestety więcej papierków u Canona szykować albo obrazić się i do konkurencji (tam dostaną oczywiście wszystko i to za pół darmo darmo) - dziwne, że jakoś taki Pentax co chyba daje najwięcej za najmniej ma tak mały udział w rynku FF [szok].
Nigdy nie miał (w sensie stary 6d też) - Canon jest tak skąpy i zły, że przyoszczędził. Dobry Nikon d750 np ma - ale jaki prof używałby wbudowanej lampy
ps. to tylko aparat - nie ma się co tak spalać.
Ostatnio edytowane przez kmeg ; 30-06-2017 o 14:15