Pokaż wyniki od 31 do 40 z 1329

Wątek: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    jako uzytkownik 6D mkI sklonny upgrade'owac sie na nowszy model (a rownoczesnie tez regularny uzytkownik 750D) moge stwierdzic, ze innowacyjnosc mam w d* (dziurce od nosa, znaczy sie), jesli Canon da mi w nastepcy 6D mkI te ficzery, ktore wybitnie mi sie w 750D podobaja (jak gibany ekranik, szybciutki CDAF, sprawny PDAF z wieksza swoboda wyboru punktow) zachowujac zalety 6D mkI (swietna matryce, balans wagi/wielkosci, GPS). i jesli Canon zaprezentuje mi taka wlasnie alternatywe, to bardzo chetnie wysuplam troche dutkow...

... oh wait... wlasnie dokladnie taka alternatywe zaprezentowal...
    Dokładnie tak jest. Mogę zapewnić, że AF w 6d2 jest o klasę (lub dwie) lepszy od tego w 750d. Zarówno ten "w wizjerze" i w LV. Pod tym względem warto. Do 6d1 nie ma żadnego porównania.

U mnie jako użytkownika 80d schemat przejścia na 6d2 nie zadziała. Nie szukam lepszej jakości obrazka, 80d wystarcza mi z zapasem. Wziąłbym 6d2, gdyby miał 4K. Zwłaszcza, że format tej puszki mi bardzo odpowiada. A tak będę musiał poczekać na "cegłówkę" 7d3 z 4K. Pewnie za rok...
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 29-06-2017 o 14:25

Uprawnienia umieszczania postów